Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 18:53

ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου: Συμμετοχή στη σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο!

Οι Έφεδροι, ενημέρωσαν τους τοπικούς φορείς για την δημιουργία του τοπικού παραρτήματος, και τόνισαν πως θα είναι στη διάθεση των Αρχών καθ' όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου συμμετέχοντας στην Πολιτική Προστασία και αναδεικνύοντας τον ρόλο της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων στον τομέα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς. Οι Έφεδροι, ενημέρωσαν τους τοπικούς φορείς για την δημιουργία του τοπικού παραρτήματος, και τόνισαν πως θα είναι στη διάθεση των Αρχών καθ' όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου συμμετέχοντας στην Πολιτική Προστασία και αναδεικνύοντας τον ρόλο της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων στον τομέα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

Μέλη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων – Παράρτημα Ηρακλείου συμμετείχαν στην ευρεία σύσκεψη για την αντιπυρική περίοδο που συγκάλεσε σήμερα το μεσημέρι το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Ηρακλείου, υπό την προεδρία του αρμόδιου εντεταλμένου συμβούλου, κ. Μαρίνου Παττακού.

1 lefed ira synt

Οι Έφεδροι, ενημέρωσαν τους τοπικούς φορείς για την δημιουργία του τοπικού παραρτήματος, και τόνισαν πως θα είναι στη διάθεση των Αρχών καθ' όλη τη διάρκεια της αντιπυρικής περιόδου συμμετέχοντας στην Πολιτική Προστασία και αναδεικνύοντας τον ρόλο της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων στον τομέα του εθελοντισμού και της κοινωνικής προσφοράς.

3 lefed ira synt

Στη σύσκεψη πήραν μέρος ο αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος και Προγραμματισμού, κ. Πέτρος Ινιωτάκης, ο εντεταλμένος σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κρήτης, κ. Γιάννης Λεονταράκης, αξιωματικοί από την Πυροσβεστική Υπηρεσία, την Ελληνική Αστυνομία, το Λιμενικό Σώμα και το Στρατό, πρόεδροι Τοπικών Κοινοτήτων, εκπρόσωποι φορέων και εθελοντικών οργανώσεων και υπηρεσιακοί παράγοντες.

2 lefed ira synt

Κατατέθηκαν προτάσεις από όλους τους συμμετέχοντες για την καλύτερη προετοιμασία της αντιπυρικής περιόδου τώρα που είναι νωρίς, προκειμένου οι υπηρεσίες και οι φορείς να λάβουν τα κατάλληλα μέτρα και να δοθούν οδηγίες.
Το Τμήμα Πολιτικής Προστασίας του Δήμου κατέγραψε τις προτάσεις, τις οποίες θα κωδικοποιήσει και στη συνέχεια θα ενημερώσει όλους όσοι συμμετείχαν, για τα μέτρα που πρέπει να ληφθούν.

ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου - Τρόποι επικοινωνίας:
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6906777528
Σελίδα στο facebook:
ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου
Σελίδα στο twitter:
twitter.com/lefedirakleiou

 

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 30 Μαρτίου 2015 19:07