Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 20:56

Αφήστε τις Ένοπλες Δυνάμεις έξω από το άθλιο παιχνίδι σας...

Οι ΕΔ βρίσκονται στο επίκεντρο δηλώσεων πολλών παραγόντων που είτε ηθελημένα, είτε άθελά τους στοχοποιούν τον ΜΟΝΟ αξιόπιστο και σταθερό πυλώνα αυτή τη στιγμή για τη χώρα! Οι ΕΔ βρίσκονται στο επίκεντρο δηλώσεων πολλών παραγόντων που είτε ηθελημένα, είτε άθελά τους στοχοποιούν τον ΜΟΝΟ αξιόπιστο και σταθερό πυλώνα αυτή τη στιγμή για τη χώρα!
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Στον δρόμο του απόλυτου διχασμού σε εποχές δύσκολες και ιδιαίτερες βαδίζει η Ελλάδα, με φόντο (και) το δημοψήφισμα της ερχόμενης Κυριακής. Όπως σε όλες τις κρίσιμες περιόδους, έτσι και σε αυτή την περίπτωση, οι Ένοπλες Δυνάμεις βρίσκονται στο επίκεντρο των δηλώσεων πολλών παραγόντων που είτε ηθελημένα, είτε άθελά τους στοχοποιούν τον ΜΟΝΟ αξιόπιστο και σταθερό πυλώνα αυτή τη στιγμή για τη χώρα!

Γιατί οι ΕΔ παραμένουν -παρά τις περικοπές, την κρίση και τις ελλείψεις- ένας παράγοντας ασφάλειας και σταθερότητας στην περιοχή. Με δυσκολίες, ναι. Με κόπο του προσωπικού το οποίο καλείται κάτω από αντίξοες συνθήκες να φανεί αντάξιο του ρόλου και του σκοπού του, ναι. Η εμπιστοσύνη της κοινωνίας απέναντι στις Ένοπλες Δυνάμεις είναι, όχι μόνο αδιαμφισβήτητη, αλλά και αδιαπραγμάτευτη!

Οι ΕΔ δίνουν έναν καθημερινό και πολύπλευρο αγώνα, μαζί με την κοινωνία, για την κοινωνία. Αναχαιτίσεις, περιπολίες, αεροδιακομιδές, πυρόσβεση και τόσα άλλα...

Τις τελευταίες ώρες, μια αναφορά του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου, κατά τη διάρκεια των κοινών δηλώσεων με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα για τις Ένοπλες Δυνάμεις έχει προκαλέσει συζητήσεις, σχόλια και κραυγές!

Δείτε εδώ τη δήλωση Καμμένου:

Φυσικά η δήλωση αυτή αξιοποιήθηκε από κόμματα της αντιπολίτευσης, αλλά και από πολλούς πολιτικούς και μη παράγοντες οι οποίοι με υπαινιγμούς και άλλες "εξυπνάδες" στο διαδίκτυο συντηρούν και ενισχύουν την "φωτιά" που καίει το πολιτικό σκηνικό, ενώ χρησιμοποιούν και όρους ... εμφυλίου για να ενισχύσουν τα "επιχειρήματά" τους.

Χαρακτηριστική είναι η τοποθέτηση του Πέτρου Τατσόπουλου ο οποίος έγραψε στο facebook:
"Αξιότιμο Υπουργό κύριο Πάνο Βλαμμένο
Εκλαμπρότατε
Με ρίγη εθνικής συγκίνησης ανέγνωσα ότι ο Στρατός Μας, υπό την εμπνευσμένη σας καθοδήγηση, αναλαμβάνει και εγγυάται την ασφάλεια στο εσωτερικό της γαλανής μας πατρίδας.
Επιτρέψτε μου μονάχα μια παρατήρηση, με το θάρρος της παλαιάς μας γνωριμίας, από το Έβερεστ της Τσακάλωφ.
Ο Εθνικός μας Στρατός μπορεί να αποβεί αποτελεσματικός στις μεγάλες πόλεις και στις φαρδιές λεωφόρους. Ιδίως η Λεωφόρος Συγγρού είναι ιδανική για την προέλαση των Τεθωρακισμένων.
Απεναντίας, στη δύσβατη και κακοτράχαλη ελληνική επαρχία χρειαζόμαστε πιο μικρά κι ευέλικτα ένοπλα σώματα.
Ανεπιφυλάκτως προτείνω ν' αναλάβουν εκεί δράση τα Τάγματα Ασφαλείας.
Με την απεριόριστη εκτίμησή μου
Παντοτινά Δικός Σας
Δήμος Σταρένιος".

Εμείς στο defenceline.gr πιστεύουμε στο εξής: Επειδή όλοι είστε περαστικοί (υπουργοί, κόμματα, πρώην και νυν πολιτικοί ταγοί, κλπ) αλλά οι Ένοπλες Δυνάμεις ήταν, είναι και θα είναι στην υπηρεσία του Έθνους όπως ορίζει ο ιερός όρκος των στελεχών τους, αφήστε τις έξω από τα μικροπολιτικά σας παιχνίδια και την προσπάθεια δημιουργίας εντυπώσεων! Είτε μιλάτε για τα στελέχη και την οικονομική τους κατάσταση (παίζετε εδώ και καιρό την κολοκυθιά), είτε μιλάτε για την Εθνική Άμυνα, όπου εκεί πραγματικά έχετε μαύρα μεσάνυχτα...

Κάντε μας τη χάρη δηλαδή...

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2015 21:58