Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 14:17

Μείωσε το κόστος εγγραφής νέων μελών η ΛΕΦΕΔ!

Μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με το κόστος εγγραφής των νέων μελών στην Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, έλαβε το διοικητικό της συμβούλιο, με φόντο την κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, αλλά και τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών. Μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με το κόστος εγγραφής των νέων μελών στην Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, έλαβε το διοικητικό της συμβούλιο, με φόντο την κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, αλλά και τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Μια σημαντική απόφαση, σε σχέση με το κόστος εγγραφής των νέων μελών στην Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, έλαβε το διοικητικό της συμβούλιο, με φόντο την κρίση που μαστίζει την ελληνική κοινωνία, αλλά και τις δραματικές εξελίξεις των τελευταίων ημερών.

Το ΔΣ της Μητροπολιτικής ΛΕΦΕΔ ανακοίνωσε πως το κόστος εγγραφής μειώνεται στα 35 ευρώ, μια απόφαση που ισχύει φυσικά και για όλα τα παραρτήματα της Λέσχης σε όλη την Ελλάδα.

Τι είναι η ΛΕΦΕΔ

Η ΛΕΦΕΔ είναι μια προσπάθεια συνειδητοποιημένων εφέδρων αξιωματικών και οπλιτών, Ελλήνων πολιτών που ενδιαφέρονται για την ανάπτυξη και ενίσχυση των μεταξύ αυτών αναπτυχθέντων κατά τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας σχέσεων, δεσμών και ιδεών και ιδίως η καλλιέργεια του εθελοντισμού, της φιλοπατρίας, της πειθαρχίας και του αλτρουισμού επ' ωφελεία των ενόπλων δυνάμεων και της εθνικής αμύνης της Πατρίδας.

Η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων είναι σύλλογος αναγνωρισμένος στον οποίο τα μέλη έχουν καταθέσει τους ΑΣΜ τους.
Ειδικά στον τομέα της Πολιτικής Προστασίας, η ΛΕΦΕΔ είναι γνωστό πως έχει ενεργό παρουσία σε όλη τη χώρα, οπουδήποτε κι αν απαιτηθεί, καθώς τα μέλη της συμμετέχουν ενεργά σε επιχειρήσεις έρευνας και διάσωσης μετά από ατυχήματα ή θεομηνίες. Επίσης η Λέσχη μετέχει σε εκδηλώσεις κοινωνικού χαρακτήρα, όπως αναδασώσεις, εθελοντική αιμοδοσία, συμμετοχή στις κατασβέσεις πυρκαγιών (Αριθμός Μητρώου Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας 21/2007) κλπ.

Για τη ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου - Τρόποι επικοινωνίας:
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Τηλ: 6906777528
Σελίδα στο facebookΛΕΦΕΔ Ηρακλείου
Σελίδα στο twittertwitter.com/lefedirakleiou

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 12 Ιουλίου 2015 14:35