Πέμπτη, 23 Ιουλίου 2015 14:56

ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου: Οι έφεδροι τίμησαν την επέτειο της κυπριακής τραγωδίας

Οι έφεδροι, συγκεντρώθηκαν στο μνημείο που βρίσκεται στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Ηράκλειο, καθώς οι τοπικοί φορείς δεν οργάνωσαν σήμερα καμία εκδήλωση σε τοπικό επίπεδο... Οι έφεδροι, συγκεντρώθηκαν στο μνημείο που βρίσκεται στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Ηράκλειο, καθώς οι τοπικοί φορείς δεν οργάνωσαν σήμερα καμία εκδήλωση σε τοπικό επίπεδο...

Με αφορμή τη συμπλήρωση 41 χρόνων από την τουρκική εισβολή στη Κύπρο, η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων – Παράρτημα Ηρακλείου τίμησε τους πεσόντες και τους αγνοούμενους του 1974.
Οι έφεδροι, συγκεντρώθηκαν στο μνημείο που βρίσκεται στη λεωφόρο Αρχιεπισκόπου Μακαρίου στο Ηράκλειο, καθώς οι τοπικοί φορείς δεν οργάνωσαν σήμερα καμία εκδήλωση σε τοπικό επίπεδο...

2 lefed ir cyprus

Το παρών έδωσε και ο βετεράνος πολεμιστής της ΕΛΔΥΚ Γιώργος Βενιανάκης, ο οποίος υπηρέτησε ως λοχίας στον 4ο Λόχο της Ελληνικής Δύναμης Κύπρου και τραυματίστηκε στις 15 Αυγούστου του 1974, κατά τη διάρκεια του Αττίλα 2 και της επίθεσης των Τούρκων στο ελληνικό στρατόπεδο!

3 lefed ir cyprus

Παράλληλα, εκ μέρους της οικογένειας Τριανταφυλλίδη, κατατέθηκαν λουλούδια στο μνημείο τιμώντας τον επί 41 χρόνια αγνοούμενο στρατιώτη της ΕΛΔΥΚ Μανούσο Τριανταφυλλίδη, ο οποίος επίσης πήρε μέρος στις πολεμικές συγκρούσεις.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter