Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 12:23

Η ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου εγκαινιάζει τη νέα της ιστοσελίδα!

Οι δραστηριότητες, η εκπαίδευση, η Πολιτική Προστασία, ο εθελοντισμός και οι ανακοινώσεις σε τοπικό -και όχι μόνο- επίπεδο θα παρουσιάζονται μέσα από την ιστοσελίδα, η οποία φιλοδοξεί να προσελκύσει ακόμα περισσότερους συνειδητοποιημένους πολίτες στις τάξεις της εφεδρείας! Οι δραστηριότητες, η εκπαίδευση, η Πολιτική Προστασία, ο εθελοντισμός και οι ανακοινώσεις σε τοπικό -και όχι μόνο- επίπεδο θα παρουσιάζονται μέσα από την ιστοσελίδα, η οποία φιλοδοξεί να προσελκύσει ακόμα περισσότερους συνειδητοποιημένους πολίτες στις τάξεις της εφεδρείας!

Η ιστοσελίδα της ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου είναι πλέον γεγονός! Το παράρτημα της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων στη Κρήτη, με στόχο την καλύτερη ενημέρωση των μελών του, αλλά και την βελτίωση της επικοινωνίας μεταξύ των εφέδρων, δημιούργησε τον ιστότοπο lefedirakleiou.wix.com/lefed, προκειμένου να παράσχει κάθε δυνατή βοήθεια και πληροφορία για τον σκοπό και τον ρόλο της ΛΕΦΕΔ.

Οι δραστηριότητες, η εκπαίδευση, η Πολιτική Προστασία, ο εθελοντισμός και οι ανακοινώσεις σε τοπικό -και όχι μόνο- επίπεδο θα παρουσιάζονται μέσα από την ιστοσελίδα lefedirakleiou.wix.com/lefed, η οποία φιλοδοξεί να προσελκύσει ακόμα περισσότερους συνειδητοποιημένους πολίτες στις τάξεις της εφεδρείας!

ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου - Τρόποι επικοινωνίας:

Ιστοσελίδα: lefedirakleiou.wix.com/lefed
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Τηλ: 6906777528
Σελίδα στο facebook: 
ΛΕΦΕΔ Ηρακλείου
Σελίδα στο twitter: 
twitter.com/lefedirakleiou

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 11 Σεπτεμβρίου 2015 11:38