Παρασκευή, 18 Μαρτίου 2016 08:57

ΛΕΦΕΔ: Ο χάρτης της υπερηφάνειας για την Εφεδρεία

Εφεδρεία. Ένας από τους πυλώνες που κρατά το αόρατο νήμα που διατρέχει την καταταλαιπωρημένη Πατρίδα από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα. Που ενώνει γενιές και γενιές Ελλήνων, με την ίδια πίστη και το ίδιο φρόνημα. Εφεδρεία. Ένας από τους πυλώνες που κρατά το αόρατο νήμα που διατρέχει την καταταλαιπωρημένη Πατρίδα από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα. Που ενώνει γενιές και γενιές Ελλήνων, με την ίδια πίστη και το ίδιο φρόνημα.
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Μια εντυπωσιακή φωτογραφία έδωσε στην δημοσιότητα η Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων. Πρόκειται για τον χάρτη με τα παραρτήματα της ΛΕΦΕΔ σε όλη την Ελλάδα.

Μια φωτογραφία που για να γίνει πραγματικότητα απαιτήθηκε μεγάλη προσπάθεια, κόποι, θυσίες αλλά και ένα όραμα: Η αναβίωση του θεσμού του Πολίτη – Οπλίτη στην χώρα που τον γέννησε! Στα ίδια χώματα, στους ίδιους βράχους, από ανθρώπους απλούς, καθημερινούς που έχουν πίστη στα ιδανικά και στις αξίες του Έθνους.

Εφεδρεία. Μια λέξη "ιερή", οκτώ μόλις γράμματα που - πρέπει να - συνδέουν κάθε ευσυνείδητο πολίτη με τα ιερά και τα όσια της Πατρίδας του, τα οποία όποτε χρειάστηκε τα υπερασπίστηκαν με σθένος και αυταπάρνηση πολλοί Έλληνες πριν από μας. Το Κάλεσμα στα Όπλα ήταν διαχρονικά για τον Έλληνα στρατιώτη μια γιορτή... Με το χαμόγελο στα χείλη... Εκεί για το μέτωπο, υπέρ βωμών και εστιών. Χωρίς να υπολογίζουν τον αντίπαλο. "Ου Πόσοι Αλλά Που".

Εφεδρεία. Ένας από τους πυλώνες που κρατά το αόρατο νήμα που διατρέχει την καταταλαιπωρημένη Πατρίδα από τα βάθη των αιώνων μέχρι σήμερα. Που ενώνει γενιές και γενιές Ελλήνων, με την ίδια πίστη και το ίδιο φρόνημα.

Μητροπολιτική ΛΕΦΕΔ (Θεσσαλονίκη), Άρτα, Αρκαδία, Αττική, Εύβοια, Ημαθία, Ηράκλειο, Ιωάννινα, Καβάλα, Κορινθία, Λάρισα, Λέσβος, Λήμνος, Μαγνησία, Ξάνθη, Πέλλα, Πιερία, Ροδόπη, Φλώρινα, Χαλκιδική, Χανιά, Χίος...

Και συνεχίζουμε...

lefed xartis

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter