Τετάρτη, 20 Απριλίου 2016 09:14

Μακεδονομάχος 2016: Όλα έτοιμα για την μεγάλη άσκηση της Εφεδρείας!

Ομάδες από την Μητροπολιτική Ελλάδα και την Κύπρο θα συμμετέχουν στην άσκηση, η οποία αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την εφεδρεία με στόχο την αξιολόγηση και την συντήρηση των Εφέδρων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών που ανήκουν στην δύναμη της Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων. Ομάδες από την Μητροπολιτική Ελλάδα και την Κύπρο θα συμμετέχουν στην άσκηση, η οποία αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την εφεδρεία με στόχο την αξιολόγηση και την συντήρηση των Εφέδρων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών που ανήκουν στην δύναμη της Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.

Αντίστροφα μετρούν οι ώρες για το μεγάλο ραντεβού της Εφεδρείας, με την άσκηση Μακεδονομάχος 2016 που θα πραγματοποιηθεί στην Ημαθία, το διάστημα 22-24 Απριλίου.

Ομάδες από την Μητροπολιτική Ελλάδα και την Κύπρο θα συμμετέχουν στην άσκηση, η οποία αποτελεί το κορυφαίο γεγονός για την εφεδρεία με στόχο την αξιολόγηση και την συντήρηση των Εφέδρων Αξιωματικών, Υπαξιωματικών και Οπλιτών που ανήκουν στην δύναμη της Λέσχης Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων.

Σύμφωνα με το μήνυμα της ΛΕΦΕΔ: "Συνάδελφοι Έφεδροι αξιωματικοί, υπαξιωματικοί, οπλίτες, η άσκηση αυτή γίνεται για την εκπαίδευση και συντήρηση όλων μας αλλά και ως αξιολόγηση του κατά πόσο είμαστε ικανοί να ανταπεξέλθουμε σε ένα σύγχρονο πεδίο μάχης, αξιολόγηση από εμάς τους ίδιους αλλά και από τον ΕΣ του οποίου αναπόσπαστο κομμάτι είμαστε όλοι μας και αν ποτέ χρειαστεί θα πρέπει να σπεύσουμε και να πυκνώσουμε τις τάξεις. Το κάλεσμα απευθύνεται σε όλους τους υπεύθυνους Έλληνες".

1 mak16 afisa

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter