Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 09:10

Η ΕΟΚΑ, η ΛΕΦΕΔ και η ... bundala propagandası

Με προσβολές απέναντι στον Αγώνα της ΕΟΚΑ για την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού και την Ένωση της Κύπρου με τη Μάνα Ελλάδα, αλλά και με ευθείες αναφορές στη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, τουρκική εφημερίδα γίνεται αγγελιοφόρος της τουρκικής προπαγάνδας. Με προσβολές απέναντι στον Αγώνα της ΕΟΚΑ για την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού και την Ένωση της Κύπρου με τη Μάνα Ελλάδα, αλλά και με ευθείες αναφορές στη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων, τουρκική εφημερίδα γίνεται αγγελιοφόρος της τουρκικής προπαγάνδας.

Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Με προσβολές απέναντι στον Αγώνα της ΕΟΚΑ για την αποτίναξη του αγγλικού ζυγού και την Ένωση της Κύπρου με τη Μάνα Ελλάδα, αλλά και με ευθείες αναφορές στη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων (ΛΕΦΕΔ) τουρκική εφημερίδα (birlikgazetesi) γίνεται - για μια ακόμα φορά - αγγελιοφόρος της τουρκικής προπαγάνδας.

Η καλύτερη απάντηση, δώθηκε από την ίδια τη ΛΕΦΕΔ, η οποία σχολιάζοντας το γεγονός ανέφερε: "Τα όργανα της τουρκικής προπαγάνδας γι ακόμη μια φορά επαναλαμβάνουν τις copy paste τουρκομπουνταλάδικες πονηριές τους. Μεγάλη μας τιμή να μας ταυτίζουν, εντέχνως βέβαια και δολίως με τους ήρωες της ΕΟΚΑ αλλά δυστυχώς δεν μπορούμε να συγκριθούμε μαζί τους στο ελάχιστο. Συνεχίζουμε όμως να αγωνιζόμαστε και να προσπαθούμε να γίνουμε καλύτεροι έτσι ώστε αν χρειαστεί να σταθούμε με την αξίωση της Νίκης απέναντι σε όποιον επιβουλεύεται την Εθνική μας Ανεξαρτησία, γι αυτό τους διαβεβαιώνουμε".

Έλληνες - επειδή όταν μιλάμε για Τούρκους τα πολλά λόγια είναι φτώχεια -  δυναμώστε με την παρουσία σας τη Λέσχη Εφέδρων Ενόπλων Δυνάμεων. Αναζητήστε το πλησιέστερο παράρτημα ανά την επικράτεια και γίνετε κοινωνοί της μεγάλης ιδέας της συνειδητοποιημένης και πανταχού παρούσας Εφεδρείας. Ενισχύστε όλα τα νόμιμα και αναγνωρισμένα από την Πολιτεία σωματεία και συλλόγους εφέδρων. Είναι η καλύτερη απάντηση στην φθηνή και γεμάτη πανικό τουρκική προπαγάνδα.

c987a1b31fd3f1f08322280ca0954f48 L

 
Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 05 Απριλίου 2021 02:11