Προβολή άρθρων κατά ημερομηνία: Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022
Write on Τρίτη, 15 Φεβρουαρίου 2022 Κατηγορία ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Παρακάτω παραθέτουμε τους σκοπούς του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών. Κρίνε μόνος σου σε πιο από αυτά που αναφέρονται έχει γίνει το παραμικρό έργο.

ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Άρθρο 19 - Σκοποί των Ενώσεων:
Η ενημέρωση των Εφέδρων σε Εφεδρεία Αξιωματικών που απολύονται από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.) επί των τεχνολογικών εξελίξεων που οφείλονται στην εισαγωγή νέων οπλικών συστημάτων και των σύγχρονων μεθόδων διοίκησης και ηγεσίας.
Η βελτίωση της ετοιμότητας των εφεδρικών δυνάμεων της Χώρας για την καλύτερη αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, καθώς επίσης και προβλημάτων που ανακύπτουν σε περίπτωση επιστράτευσης και πολεμικής κινητοποίησης.
Η ανάπτυξη δραστηριότητας για την προώθηση του εθελοντισμού.
Η ανάπτυξη ευρείας πολιτιστικής δραστηριότητας για την προώθηση του εφεδρικού πνεύματος.
Η καλλιέργεια της ψυχικής ενότητας μεταξύ των εκτός των τάξεων των Ενόπλων Δυνάμεων Εφέδρων Αξιωματικών και η επιδίωξη της ηθικής και πνευματικής εξύψωσής τους.
Η διατήρηση της επαφής τους με τις Ένοπλες Δυνάμεις.

Αναρωτήσου ακόμη. Πότε έγινε οποιαδήποτε συγκέντρωση για να συζητηθούν ζητήματα του συνδέσμου και της Εφεδρείας εν γένει; Πότε ζητήθηκε η άποψη σου, είχες ποτέ ευκαιρία να την εκφράσεις; Είχες ποτέ σου ενημέρωση για τα πεπραγμένα των προηγούμενων ετών; Σε πόσες ''δράσεις'' πήρες μέρος; Υπάρχει κάποιος από τα τελευταία ΔΣ που να είναι ακόμη ''εν ενεργεία'' Έφεδρος Αξιωματικός;

Για την κατάντια αυτή βέβαια ευθυνόμαστε όλοι μας λίγο ή πολύ, αν θέλεις να αλλάξουν όλα άμεσα , για έναν σύνδεσμο που θα έχουν όλοι το δικαίωμα, τον χώρο και τον χρόνο να εκφράζουν τις απόψεις τους! Όλα τα μέλη, και όχι μόνο το ΔΣ! Με σκοπό την αναβάθμιση του θεσμού και του ρόλου των ΕΦ Αξιωματικών εντός και εκτός στρατεύματος, που δεν θα αφορά σε καμία περίπτωση πρόσωπα και πελατειακές σχέσεις, που δεν θα είναι το μαγαζάκι κανενός! Με δυναμική να οδηγήσει σε αλλαγή της νοοτροπίας όλους τους Σ.Ε.Α.Ν. στην επικράτεια, δίπλα στον Ελληνικό Στρατό του οποίου είμαστε αναπόσπαστο κομμάτι, δίπλα στην πολιτεία και τον Ελληνικό Λαό από τον οποίο πηγάζουν όλες οι εξουσίες του Κράτους στήριξε μας με την ψήφο σου.

Σ’ ευχαριστούμε θερμά για τον χρόνο σου.

Με τιμή
Υποψήφιοι για το ΔΣ του Σ.Ε.Α.Ν. ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΦ ΤΧΗΣ
ΣΑΛΜΑΝΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ
ΕΦ ΤΧΗΣ
ΜΟΥΤΕΒΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΦ ΥΠΛΓΟΣ
ΕΠΙΤΡΟΠΙΔΗΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΦ ΥΠΛΓΟΣ
ΚΑΛΥΜΝΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΦ ΥΠΛΧΟΣ
ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ
ΕΦ ΑΝΘΛΓΟΣ
ΜΟΣΧΟΝΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ
ΕΦ ΑΝΘΛΓΟΣ
ΣΤΕΦΑΝΙΔΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΟΣ
ΕΦ ΑΝΘΛΓΟΣ
ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΣ
ΕΦ ΑΝΘΛΓΟΣ

Υποψήφιοι εκλέκτορες για το ΔΣ της Α.Π.Ο.Ε.Α.
ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΣ ΙΩΑΝΝΗΣ
ΕΦ ΤΧΗΣ
ΖΔΡΩΖΗΣ ΠΕΤΡΟΣ
ΕΦ ΛΓΟΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ελλάς - Κύπρος - ΣΕΑΠ: Ένα Έθνος, μια Σημαία, μια Σχολή (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter