Σάββατο, 31 Αυγούστου 2013 21:04

Έγκριση από το Κογκρέσο θα ζητήσει ο Ομπάμα για την επίθεση στη Συρία

Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε πως θα ζητήσει την έγκριση του Κογκρέσου για την επίθεση εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ. Ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε πως θα ζητήσει την έγκριση του Κογκρέσου για την επίθεση εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ.

Έτοιμες για το χτύπημα εναντίον της Συρίας είναι οι ΗΠΑ, ωστόσο το πράσινο φως θα ανάψει μετά την ετυμηγορία του Αμερικανικού Κογκρέσου του οποίου την ψήφο ζητά ο Μπαράκ Ομπάμα.
Κατά τη διάρκεια του διαγγέλματός του, ο Αμερικανός πρόεδρος ανακοίνωσε πως θα ζητήσει την έγκριση του Κογκρέσου για την επίθεση εναντίον του καθεστώτος του Μπασάρ Αλ Άσαντ, τονίζοντας ότι λαμβάνει υπόψιν του τα όσα έγιναν στη Βρετανία με την απόρριψη της πρότασης του πρωθυπουργού Ντέιβιντ Κάμερον για συμμετοχή της χώρας στην επίθεση εναντίον της Συρίας.
Ο Μπαράκ Ομπάμα, υποστήριξε πως οι Ηνωμένες πολιτείες έχουν όλα εκείνα στα στοιχεία που αποδεικνύουν πως πίσω από την επίθεση με χημικά στα προάστια της Δαμασκού στις 21 Αυγούστου, κρύβεται το καθεστώς Άσαντ.