Παρασκευή, 13 Σεπτεμβρίου 2013 22:33

Εικόνες ΣΟΚ από Συρία – Ισλαμιστές αποκεφαλίζουν καθεστωτικούς μπροστά σε μικρά παιδιά

Αντικαθεστωτικοί, ισλαμιστές αντάρτες, προχωρούν σε μαζικούς αποκεφαλισμούς οπαδών του καθεστώτος Άσαντ, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών! Αντικαθεστωτικοί, ισλαμιστές αντάρτες, προχωρούν σε μαζικούς αποκεφαλισμούς οπαδών του καθεστώτος Άσαντ, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών!
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Εικόνες σοκ από προάστιο της πόλης Αλέπο της Συρίας. Αντικαθεστωτικοί, ισλαμιστές αντάρτες, προχωρούν σε μαζικούς αποκεφαλισμούς οπαδών του καθεστώτος Άσαντ, μπροστά στα μάτια μικρών παιδιών!

Συγκλονιστικές εικόνες από την κόλαση της Συρίας.

Ένα μικρό παιδί μπροστά από αποκεφαλισμένο πτώμα...

Μάλιστα, οι ... θεατές του αποτρόπαιου εγκλήματος, δεν διστάζουν να κάνουν βόλτα τα παιδιά τους ανάμεσα από τα αποκεφαλισμένα πτώματα, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες που κόβουν την ανάσα.

Κεφάλι ... τρόπαιο στα χέρια ισλαμιστή αντάρτη.

Λίγο πριν το τέλος...

Λίγο πριν το τέλος...

Σε άλλη φωτογραφία διακρίνεται μια μεγάλη ομάδα παιδιών να παρακολουθεί το θέαμα, ενώ κάποιοι το επιτρέπουν για να φωλιάσει από νωρίς το μίσος μέσα τους, να γίνουν οι εικόνες της απόλυτης φρίκης μέρος της καθημερινότητάς τους, ώστε να πάρουν αργότερα τα ίδια τη σκυτάλη.

Λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση...

Λίγα λεπτά πριν την εκτέλεση...

Χωρίς σχόλια...

Σύμφωνα με την μαρτυρία του φωτογράφου που τράβηξε τις συγκεκριμένες εικόνες, οι αποκεφαλισμοί έγιναν στα τέλη Αυγούστου από ομάδα ισλαμιστών ανταρτών, λίγο έξω από την συριακή πόλη που για πάρα πολλούς μήνες αποτελεί πεδίο σφοδρών συγκρούσεων.

Χωρίς σχόλια...

Χωρίς σχόλια...