Δευτέρα, 03 Αυγούστου 2015 10:34

Συντριβή Spitfire στην Αγγλία - Σώος ο πιλότος (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο 50χρονος πιλότος του αεροσκάφους τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο King's College Hospital όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο το Spitfire υπέστει σοβαρές ζημιές. Ο 50χρονος πιλότος του αεροσκάφους τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο King's College Hospital όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο το Spitfire υπέστει σοβαρές ζημιές.

Ένα από τα θρυλικά αεροσκάφη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου που πετούν ακόμα, το Spitfire ΙΧ με s/n MK912 συνετρίβη σε χωράφι έξω από την περίμετρο του αεροδρομίου στο Biggin Hill, λίγο μετά την απογείωσή του.

Ο 50χρονος πιλότος του αεροσκάφους τραυματίστηκε και μεταφέρθηκε στο King's College Hospital όπου και νοσηλεύεται χωρίς να διατρέχει κίνδυνο η ζωή του, ωστόσο το Spitfire υπέστει σοβαρές ζημιές.

Σύμφωνα με δηλώσεις αξιωματούχων, η πτώση του αεροπλάνου οφείλεται στην απώλεια ισχύος στο κινητήρα η οποία παρουσιάστηκε αμέσως μόλις το Spitfire άφησε τον αεροδιάδρομο. Ειδική επιτροπή εμπειρογνωμόνων θα αναλύσει τα αίτια της πτώσης. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Κυριακή, 02 Αυγούστου 2015 23:00