Σάββατο, 22 Αυγούστου 2015 21:02

Βρετανία: Σε τραγωδία εξελίχθηκε αεροπορική επίδειξη – τουλάχιστον 7 νεκροί (ΒΙΝΤΕΟ)

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως το αεροπλάνο έπεσε την στιγμή που ο πιλότος ολοκλήρωνε την εκτέλεσε ενός loop. Όπως φαίνεται σε ερασιτεχνικό βίντεο, το αεροπλάνο είχε κατέβει σε πολύ χαμηλό ύψος. Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως το αεροπλάνο έπεσε την στιγμή που ο πιλότος ολοκλήρωνε την εκτέλεσε ενός loop. Όπως φαίνεται σε ερασιτεχνικό βίντεο, το αεροπλάνο είχε κατέβει σε πολύ χαμηλό ύψος.

Σε τραγωδία εξελίχθηκε αεροπορική επίδειξη στη Βρετανία. Επτά άνθρωποι σκοτώθηκαν, όπως επιβεβαιώνουν οι υγειονομικές υπηρεσίες. Τουλάχιστον 15 τραυματίες έχουν διακομιστεί σε νοσοκομεία της περιοχής. Ένας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση. Το μονοθέσιο αεροπλάνο τύπου Hawker Hunter έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα που κινούνταν στον αυτοκινητόδρομο Α27.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως το αεροπλάνο έπεσε την στιγμή που ο πιλότος ολοκλήρωνε την εκτέλεσε ενός loop. Όπως φαίνεται σε ερασιτεχνικό βίντεο, το αεροπλάνο είχε κατέβει σε πολύ χαμηλό ύψος.

Το δυστύχημα συνέβη στο Shoreham Airshow στο Μπράιτον στη νοτιοδυτική Αγγλία. Η αστυνομία του δυτικού Σάσεξ διέκοψε την κυκλοφορία στον πολυσύχναστο αυτοκινητόδρομο Α27 και στα δύο ρεύματα. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter