Πέμπτη, 19 Νοεμβρίου 2015 09:11

«Θάβει» η Ρωσία τους Τζιχαντιστές στη Συρία - Η ενημέρωση Πούτιν από τους επιτελείς (ΒΙΝΤΕΟ)

Δείτε το βίντεο από το Russia Today, με την αναλυτική ενημέρωση του Β. Πούτιν από τους επιτελείς του, στο Κέντρο Επιχειρήσεων των Ρωσικών Εnόπλων Δυνάμεων, όπου παρουσιάζονται τα αποτελέσματα των βομβαρδισμών από την έναρξη των επιχειρήσεων εναντίον του ISIS. Δείτε το βίντεο από το Russia Today, με την αναλυτική ενημέρωση του Β. Πούτιν από τους επιτελείς του, στο Κέντρο Επιχειρήσεων των Ρωσικών Εnόπλων Δυνάμεων, όπου παρουσιάζονται τα αποτελέσματα των βομβαρδισμών από την έναρξη των επιχειρήσεων εναντίον του ISIS.

Με τη χρησιμοποίηση για πρώτη φορά από την έναρξη των επιχειρήσεων στη Συρία τα στρατηγικά βομβαρδιστικά της Πολεμικής Αεροπορίας και με εκτοξεύσεις βλημάτων τύπου Κρουζ από πολεμικά πλοία που πλέουν στη Μεσόγειο θάλασσα, ο Βλαντιμίρ Πούτιν και η Ρωσία σφυροκοπά ανελέητα τους τζιχαντιστές στη Συρία! 

Δείτε το βίντεο από το Russia Today, με την αναλυτική ενημέρωση του Β. Πούτιν από τους επιτελείς του, στο Κέντρο Επιχειρήσεων των Ρωσικών Εnόπλων Δυνάμεων, όπου παρουσιάζονται τα αποτελέσματα των βομβαρδισμών από την έναρξη των επιχειρήσεων εναντίον του ISIS.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter