Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 08:41

Συνεχίζονται οι επιχειρήσεις κατά του ISIS από την ανατολική Mεσόγειο (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

ο USS Eisenhower μόλις κατέφθασε στην περιοχή αντικαθιστώντας το USS Harry S. Truman, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε κατά την σύντομη παραμονή του στην βάση της Σούδας στην Κρήτη. ο USS Eisenhower μόλις κατέφθασε στην περιοχή αντικαθιστώντας το USS Harry S. Truman, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε κατά την σύντομη παραμονή του στην βάση της Σούδας στην Κρήτη.
Γράφει ο Βαγγέλης Αντωνάκης - Photos: US Navy

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση η ομάδα μάχης του αεροπλανοφόρου USS Dwight D. Eisenhower ξεκίνησε να επιχειρεί εναντίον θέσεων του ISIS στην Συρία και το Ιράκ λαμβάνοντας μέρος στην επιχείρηση Inherent Resolve. Το USS Eisenhower μόλις κατέφθασε στην περιοχή αντικαθιστώντας το USS Harry S. Truman, το οποίο είχαμε την ευκαιρία να επισκεφτούμε κατά την σύντομη παραμονή του στην βάση της Σούδας στην Κρήτη.

4 eisenhower isis

6 eisenhower isis

7 eisenhower isis

Το USS Eisenhower είναι εξοπλισμένο μεταξύ άλλων με τρεις Μοίρες αεροσκαφών F/A-18F/Ε Super Hornets. Πρόκειται για τις VFA-31 Tomcatters, VFA-131 Wildcats και VFA-86 Sidewinders.

2 eisenhower isis

9 eisenhower isis

8 eisenhower isis

1 eisenhower isis

Η ομάδα μάχης του IKE απαρτίζεται από αρκετά πλοία τα οποία αποτελούν την Destroyers Squandron 22 η οποία εκτελεί καθήκοντα αεράμυνας για το αεροπλανοφόρο καθώς επίσης και απειλών επιφανείας και υποβρυχίων.

3 eisenhower isis

5 eisenhower isis

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 29 Ιουνίου 2016 09:24