Κυριακή, 13 Νοεμβρίου 2022 12:46

ΗΠΑ - τραγωδία: Εναέρια σύγκρουση B-17 και P-63 σε αεροπορική επίδειξη (ΒΙΝΤΕΟ)

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter και στο youtube δείχνουν τα συντρίμμια των αεροπλάνων να πέφτουν στο έδαφος και να προκαλούν φωτιά και ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού. Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter και στο youtube δείχνουν τα συντρίμμια των αεροπλάνων να πέφτουν στο έδαφος και να προκαλούν φωτιά και ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού.

Μια αεροπορική επίδειξη στο Ντάλας των ΗΠΑ εξελίχθηκε σε τραγωδία όταν δύο αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα με αποτέλεσμα έξι άτομα να χάσουν τη ζωή τους.

Στο περιστατικό, τα δυο αεροπλάνα που είχαν εμπλοκή ήταν τα Boeing B-17G Flying Fortress («N7227C», msn 32513) του 1944 με πέντε μέλη πληρώματος και το μονοθέσιο Bell P-63F-1-BE Kingcobra («N6763», msn 296E1-1R)., αμφότερα του American Airpower Heritage Flying Museum. Το Kingcobra κυριολεκτικά εμβόλισε το βομβαρδιστικό Β-17...

Τοπικός τηλεοπτικός σταθμός ανέφερε ότι συντρίμμια από τη σύγκρουση έπεσαν στον αυτοκινητόδρομο 67 με αποτέλεσμα ένα τμήμα του δρόμου να κλείσει για την κυκλοφορία.

Βίντεο που αναρτήθηκαν στο Twitter και στο youtube δείχνουν τα συντρίμμια των αεροπλάνων να πέφτουν στο έδαφος και να προκαλούν φωτιά και ένα τεράστιο σύννεφο μαύρου καπνού.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook - ακολουθείστε μας στο twitter και στο linkedin