Δευτέρα, 30 Δεκεμβρίου 2013 10:32

Σφοδρές μάχες ανταρτών με δυνάμεις του Άσαντ για τον έλεγχο ενός αεροδρομίου

Σφοδρές συγκρούσεις μαίνονται εδώ και τρεις ημέρες ανάμεσα στους αντάρτες από τη μία πλευρά και στις κυβερνητικές δυνάμεις και τις δυνάμεις εθνικής άμυνας. Σφοδρές συγκρούσεις μαίνονται εδώ και τρεις ημέρες ανάμεσα στους αντάρτες από τη μία πλευρά και στις κυβερνητικές δυνάμεις και τις δυνάμεις εθνικής άμυνας.

Τουλάχιστον 19 αντάρτες σκοτώθηκαν την Κυριακή σε συγκρούσεις με τις κυβερνητικές δυνάμεις για τον έλεγχο του στρατιωτικού αεροδρομίου του Ντέιρ Έζορ, στην ανατολική Συρία, σύμφωνα με το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων.

"Ο απολογισμός των συγκρούσεων αυξήθηκε στους 19 μάρτυρες", ανέφερε το Παρατηρητήριο.
Σύμφωνα με την ίδια πηγή, σφοδρές συγκρούσεις μαίνονται εδώ και τρεις ημέρες ανάμεσα στους αντάρτες από τη μία πλευρά και στις κυβερνητικές δυνάμεις και τις δυνάμεις εθνικής άμυνας, μια συμπληρωματική πολιτοφυλακή, για τον έλεγχο του στρατιωτικού αεροδρομίου.

Σύμφωνα με τον Ραμί Αμπντέλ Ραχμάν, διευθυντή του Παρατηρητηρίου, οι αντάρτες κατάφεραν να πάρουν τον έλεγχο ενός τμήματος του Αλ Τζάφρα, ενός χωριού που βρίσκεται σε απόσταση μερικών εκατοντάδων μέτρων από το αεροδρόμιο και κατοικείται από υποστηρικτές του καθεστώτος.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter