Πέμπτη, 20 Νοεμβρίου 2014 11:57

Από ... ψηλά! Άσκηση του Λόχου Ειδικών Επιχειρήσεων της Εθνικής Φρουράς (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

Ο Λόχος Ειδικών Επιχειρήσεων αποτελεί την μετεξέλιξη του ΤΕΟ (Τμήμα Ειδικών Ομάδων) και συγκροτήθηκε με αποστολή την διεξαγωγή από ξηρά και αέρα Ειδικών Επιχειρήσεων Επιχειρησιακού και Στρατηγικού Επιπέδου. Ο Λόχος Ειδικών Επιχειρήσεων αποτελεί την μετεξέλιξη του ΤΕΟ (Τμήμα Ειδικών Ομάδων) και συγκροτήθηκε με αποστολή την διεξαγωγή από ξηρά και αέρα Ειδικών Επιχειρήσεων Επιχειρησιακού και Στρατηγικού Επιπέδου.

Ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία η εβδομαδιαία άσκηση του Λόχου Ειδικών Επιχειρήσεων που διεξήχθηκε, από 03 έως 07 Νοε 2014, στην περιοχή Κοκκινοχωρίων.

5 eid epix

4 eid epix

Οι Ειδικές Επιχειρήσεις περιλαμβάνουν ένα ευρύ φάσμα αποστολών οι οποίες εκτελούνται από ειδικά εκπαιδευμένο προσωπικό το οποίο κάνοντας χρήση ανορθόδοξων και ευφάνταστων τρόπων ενεργείας επιτυγχάνει στρατηγικής σημασίας πλήγματα στον εχθρό.

2 eid epix

Ο Λόχος Ειδικών Επιχειρήσεων αποτελεί την μετεξέλιξη του ΤΕΟ (Τμήμα Ειδικών Ομάδων) και συγκροτήθηκε με αποστολή την διεξαγωγή από ξηρά και αέρα Ειδικών Επιχειρήσεων Επιχειρησιακού και Στρατηγικού Επιπέδου. Επανδρώνεται με άριστα εκπαιδευμένο προσωπικό, γεγονός που τον καθιστά πολιτικοστρατιωτικό εργαλείο εφαρμογής και επιβολής υψηλής στρατηγικής, με δυνατότητα διαμόρφωσης αποτελεσμάτων στην ειρήνη, την κρίση και τον γενικευμένο πόλεμο.

8 eid epix

1 eid epix

Κατά την διάρκεια της ασκήσεως εξετάστηκαν αντικείμενα συλλογής πληροφοριών, προσβολής στόχων υψηλής αξίας και πραγματοποιήθηκε εκτέλεση αλμάτων από ελικόπτερα της Εθνικής Φρουράς, τύπου AgustaWestland AW139.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter