Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2015 10:44

Αποτράπηκε κλοπή όπλων από στρατόπεδο της Εθνικής Φρουράς στην Πάφο!

Από τις έρευνες προέκυψαν στοιχεία εναντίον τριών εθνοφρουρών που υπηρετούν στη μονάδα. Και οι τρεις στρατιώτες συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Από τις έρευνες προέκυψαν στοιχεία εναντίον τριών εθνοφρουρών που υπηρετούν στη μονάδα. Και οι τρεις στρατιώτες συνελήφθησαν από την Αστυνομία.

Την υστάτη ώρα αποτράπηκε κλοπή τριών στρατιωτικών όπλων από μονάδα της Εθνικής Φρουράς στην επαρχία Πάφου. Σύμφωνα με πληροφορίες του «Φιλελεύθερου» χθες στο πλαίσιο των συχνών ελέγχων οπλισμού που διεξάγονται κατά απροσδιόριστα χρονικά διαστήματα, διαπιστώθηκε ότι τρία όπλα έλειπαν από τους οπλοβαστούς. Αμέσως ενημερώθηκε η διοίκηση της μονάδας ενώ ταυτόχρονα ενημερώθηκε η Διεύθυνση Πληροφοριών του ΓΕΕΦ και η Αστυνομία. Παράλληλα ξεκίνησαν έρευνες στο στρατόπεδο για εντοπισμό των απολεσθέντων όπλων. Μετά από περίπου μια ώρα τα τρία όπλα βρέθηκαν έξω από την περίφραξη του στρατοπέδου.

Οι έρευνες τόσο από τη Διοίκηση της μονάδας όσο και από μέλη της Διεύθυνσης Πληροφοριών συνεχίστηκαν και ακολούθως προέκυψαν στοιχεία εναντίον τριών εθνοφρουρών που υπηρετούν στη μονάδα. Και οι τρεις στρατιώτες συνελήφθησαν από την Αστυνομία. Πλέον οι ανακρίσεις θα καταδείξουν κατά πόσο οι τρεις στρατιώτες έβαλαν τα όπλα έξω από το στρατόπεδο με σκοπό να τα πιάσουν κάποιοι άλλοι, ή εάν σκόπευαν οι ίδιοι να τα πιάσουν και να τα παραδώσουν αλλού όταν θα ήταν εξοδούχοι. Πάντως, τόσο στο ΓΕΕΦ όσο και στο Υπουργείο Άμυνας εκφράζεται ικανοποίηση για το γεγονός ότι απέδωσαν έγκαιρα αποτέλεσμα οι έλεγχοι του οπλισμού που διεξάγονται στα στρατόπεδα. - ΠΗΓΗ

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter