Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 09:47

Εκλογές στον Σύνδεσμο Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Θεσσαλονίκης - Και όμως ... γίνονται!

Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, Έφεδρος Ταγματάρχης Ο Γιάννης Σιδηρόπουλος, Έφεδρος Ταγματάρχης
Γράφει ο Γιάννης Σιδηρόπουλος - Έφεδρος Ταγματάρχης

Θα ήθελα να κάνω γνωστό σε όσους αξιωματικούς κατοικούν στον νομό Θεσσαλονίκης και δεν είναι μέλη του ΣΕΑΝ ότι αν θέλουν να ψηφίσουν στις εκλογές του συνδέσμου στις 8 Μαρτίου 2015 (ναι, γίνονται εκλογές) η Πέμπτη 26 Φεβρουαρίου 2015 από τις 11:00 έως και 13:00 είναι η τελευταία μέρα εγγραφής.
Σήμερα ήταν η τελευταία ημέρα υποβολής υποψηφιοτήτας για το ΔΣ πράγμα το οποίο έμαθα κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Τραγικές καταστάσεις για τον μεγαλύτερο σε αριθμούς μελών (όπως θα έπρεπε να είναι) ΣΕΑΝ της χώρας.

Παραθέτω από κάτω τους σκοπούς των συνδέσμων, σε ΤΙΠΟΤΕ από ότι αναφέρονται δεν έχει γίνει το παραμικρό έργο, καιρός να αλλάξουν επιτέλους ΟΛΑ!

ΕΝΩΣΕΙΣ ΕΦΕΔΡΩΝ ΣΕ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΩΝ ΤΩΝ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ
Αρθρο 19 - Σκοποί των Ενώσεων:

"α. Η ενημέρωση των Εφέδρων σε Εφεδρεία Αξιωματικών που απολύονται από τις τάξεις των Ενόπλων Δυνάμεων (Ε.Δ.) επί των τεχνολογικών εξελίξεων που οφείλονται στην εισαγωγή νέων οπλικών συστημάτων και των σύγχρονων μεθόδων διοίκησης και ηγεσίας.

β. Η βελτίωση της ετοιμότητας των εφεδρικών δυνάμεων της Χώρας για την καλύτερη αντιμετώπιση εκτάκτων αναγκών, καθώς επίσης και προβλημάτων που ανακύπτουν σε περίπτωση επιστράτευσης και πολεμικής κινητοποίησης.

γ. Η ανάπτυξη δραστηριότητας για την προώθηση του εθελοντισμού.

δ. Η ανάπτυξη ευρείας πολιτιστικής δραστηριότητας για την προώθηση του εφεδρικού πνεύματος.

ε. Η καλλιέργεια της ψυχικής ενότητας μεταξύ των εκτός των τάξεων των Ενόπλων Δυνάμεων Εφέδρων Αξιωματικών και η επιδίωξη της ηθικής και πνευματικής εξύψωσής τους.

στ. Η διατήρηση της επαφής τους με τις Ένοπλες Δυνάμεις".

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 25 Φεβρουαρίου 2015 09:50