Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 18:46

Κύπρος: Στην τελική ευθεία για τον αγώνα CISM Day Run 2015

Ο αγώνας «CISM Day Run» έχει καθιερωθεί ως θεσμός και πραγματοποιείται κάθε χρόνο από αρκετά κράτη μέλη του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού. Ο αγώνας «CISM Day Run» έχει καθιερωθεί ως θεσμός και πραγματοποιείται κάθε χρόνο από αρκετά κράτη μέλη του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού.

Το Υπουργείο Άμυνας ανακοινώνει ότι το Ανώτατο Συμβούλιο Αθλητισμού Εθνικής Φρουράς (ΑΣΑΕΦ), σε συνεργασία με την Κυπριακή Ομοσπονδία Ερασιτεχνικού Αθλητισμού Στίβου (ΚΟΕΑΣ), θα πραγματοποιήσει το Σάββατο 25 Απριλίου 2015 τον 6ο αγώνα ανώμαλου δρόμου (CISM Day Run 2015), απόστασης 5χλμ., στο Στρατόπεδο «Στέλιου Μαυρομάτη» στην περιοχή Σταυροβουνίου.

Ο αγώνας «CISM Day Run» έχει καθιερωθεί ως θεσμός και πραγματοποιείται κάθε χρόνο από αρκετά κράτη μέλη του Διεθνούς Συμβουλίου Στρατιωτικού Αθλητισμού (CISM), με σκοπό τον εορτασμό της επετείου ίδρυσής του. Το CISM αποσκοπεί στην προώθηση και ανάπτυξη του αθλητισμού στις Ένοπλες Δυνάμεις των κρατών μελών του, συμβάλλοντας με τον τρόπο αυτό στην προώθηση της παγκόσμιας ειρήνης και συνεργασίας.

Στον αγώνα θα συμμετάσχουν πέραν της Εθνικής Φρουράς, ομάδες από την ΕΛΔΥΚ, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία Κύπρου, το ΑΣΑΕΔ Ελλάδας, μέλη της ΟΥΝΦΙΚΥΠ, της UNIFIL, των Βρετανικών Βάσεων, καθώς και Στρατιωτικοί Ακόλουθοι, Συνδέσμοι Εφέδρων και αθλητές διαφόρων αθλητικών συλλόγων της Κύπρου.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 21 Απριλίου 2015 15:33