Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015 20:12

Μνημόνιο Συνεργασίας ΓΕΕΦ – Αστυνομίας Κύπρου

Το Μνημόνιο Συνεργασίας, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την αλληλοενημέρωση σε θέματα επιτήρησης της Νεκρής Ζώνης, τη διεξαγωγή κοινών επιχειρήσεων και ασκήσεων σε θέματα έρευνας και διάσωσης, συνεκπαιδεύσεις μεταξύ του προσωπικού των δύο Φορέων. Το Μνημόνιο Συνεργασίας, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την αλληλοενημέρωση σε θέματα επιτήρησης της Νεκρής Ζώνης, τη διεξαγωγή κοινών επιχειρήσεων και ασκήσεων σε θέματα έρευνας και διάσωσης, συνεκπαιδεύσεις μεταξύ του προσωπικού των δύο Φορέων.

Την Παρασκευή, 10 Ιουλίου 2015, το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Φρουράς και η Αστυνομία Κύπρου προέβηκαν στην μερική επικαιροποίηση και επέκταση του Μνημονίου Συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων, προκειμένου να γίνει ενσωμάτωση σ' αυτό και του πλαισίου συνεργασίας μεταξύ Εθνικής και Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Κύπρου.

Το Μνημόνιο Συνεργασίας, μεταξύ άλλων, περιλαμβάνει την αλληλοενημέρωση σε θέματα επιτήρησης της Νεκρής Ζώνης, τη διεξαγωγή κοινών επιχειρήσεων και ασκήσεων σε θέματα έρευνας και διάσωσης, συνεκπαιδεύσεις μεταξύ του προσωπικού των δύο Φορέων, κοινή δράση για πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων, της καταπολέμησης της μάστιγας των ναρκωτικών και της πρόληψης του εγκλήματος.

Η υπογραφή του επικαιροποιημένου Μνημονίου Συνεργασίας πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ΓΕΕΦ, από τον Αρχηγό Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγο κ. Μπασιακούλη Γεώργιο και τον Αρχηγό Αστυνομίας Κύπρου, κ. Χρυσοστόμου Ζαχαρία, στην παρουσία αντιπροσωπειών των δύο Φορέων.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter