Παρασκευή, 10 Νοεμβρίου 2017 11:21

Εθνική Φρουρά: Αποκατάσταση της αλήθειας ζητούν οι Καταδρομείς

Οι καταδρομείς ζητούν από τα μέσα που κυκλοφόρησαν τα αναληθή δημοσιεύματα να αποκαταστήσουν την αλήθεια καθώς συνιστά συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των Καταδρομέων που βρίσκονται στο Ισραήλ, ενώ προσβάλλει το ένδοξο σώμα των Δυνάμεων Καταδρομών εν γένει. Οι καταδρομείς ζητούν από τα μέσα που κυκλοφόρησαν τα αναληθή δημοσιεύματα να αποκαταστήσουν την αλήθεια καθώς συνιστά συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των Καταδρομέων που βρίσκονται στο Ισραήλ, ενώ προσβάλλει το ένδοξο σώμα των Δυνάμεων Καταδρομών εν γένει.

Την έντονη αντίδραση του εκφράζει ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομών για τα αναληθή δημοσιεύματα των τελευταίων ημερών που έκαναν λόγω για δήθεν παράπονα των Καταδρομών που βρίσκονται για εκπαίδευση στο Ισραήλ.

Στην ανακοίνωση τους αναφέρουν πως στο Ισραήλ μεταφέρθηκαν δύο αποστολές της ΕΦ για να εκπαιδευτούν σε δύο διαφορετικά αντικείμενα. Οι καταδρομείς ταξίδεψαν με αεροπλάνο και θα επιστρέψουν τέλος της εβδομάδας και όχι 7/11/2017 όπως λανθασμένα αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα.

Εξάλλου οι καταδρομείς βρίσκονται εκεί με τον διοικητή τους και από όσο γνωρίζει ο σύνδεσμος Καταδρομών δεν έχει υπήρξε κανένα παράπονο.

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Εφέδρων Καταδρομών καταλήγει αναφέροντας πως οι Καταδρομείς ακολουθούν μόνο τον δρόμο που έχουν χαράξει οι νεκροί τους στα πεδία των μαχών και πως βρίσκονται εκεί εθελοντικά και περήφανα.

Οι καταδρομείς ζητούν από τα μέσα που κυκλοφόρησαν τα αναληθή δημοσιεύματα να αποκαταστήσουν την αλήθεια καθώς συνιστά συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των Καταδρομέων που βρίσκονται στο Ισραήλ, ενώ προσβάλλει το ένδοξο σώμα των Δυνάμεων Καταδρομών εν γένει.

Ανακοίνωση Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Καταδρομών

Με αφορμή τα διάφορα δημοσιεύματα που κυκλοφόρησαν όσον αφορά στο θέμα των κατ' ισχυρισμόν παραπόνων μελών των Δυνάμεων Καταδρομών, τα οποία έχουν μεταβεί στο Ισραήλ για να συμμετάσχουν σε στρατιωτική άσκηση, θα θέλαμε να εκφράσουμε την απογοήτευσή μας και να καταγράψουμε την αλήθεια.

Κατ' αρχάς, στο Ισραήλ δεν ταξίδευσαν μόνο Καταδρομείς, αλλά και στελέχη άλλων σωμάτων. Συγκεκριμένα μεταφέρθηκαν δύο αποστολές για δύο διαφορετικά αντικείμενα. Οι Καταδρομείς ταξίδεψαν με αεροπλάνο και θα επιστρέψουν τέλος της εβδομάδας και όχι 7/11/2017 όπως λανθασμένα αναφέρουν διάφορα δημοσιεύματα.

Κατά δεύτερον, οι Καταδρομείς συνοδεύονται από τον διοικητή τους και, εξ όσων μας μετέφεραν οι ίδιοι, ουδείς εξ' αυτών παραπονέθηκε για το οτιδήποτε.

Θα πρέπει όλοι να γνωρίζουν ότι οι Καταδρομείς ακολουθούν μόνο τον δρόμο που έχουν χαράξει οι νεκροί τους στα πεδία των μαχών. Δεν μεμψιμοιρούν και δεν δημιουργούν εντάσεις, ενώ, τουναντίον, ανέκαθεν εκπροσωπούσαν επάξια τη χώρα μας και την Εθνική Φρουρά στο εξωτερικό.

Τα στελέχη των Καταδρομών βρίσκονται στη θέση τους εθελοντικά, περήφανα, όπως και όλοι όσοι επέλεξαν να ενταχθούν στην οικογένεια του πράσινου μπερέ. Είναι αυτοί που βρίσκονται στην πρώτη γραμμή και θα παραμείνουν εκεί εσαεί.

Ως εκ των ανωτέρω, καλούμε τα μέσα που τα αναμετέδωσαν να ανακαλέσουν, καθώς η αναφορά του σε παράπονα Καταδρομέων είναι αναληθής και συνιστά συκοφαντική δυσφήμιση σε βάρος των Καταδρομέων που βρίσκονται στο Ισραήλ, ενώ προσβάλλει το ένδοξο σώμα των Δυνάμεων Καταδρομών εν γένει.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter