Σάββατο, 19 Νοεμβρίου 2022 22:15

Εθνική Φρουρά: Επιχειρησιακές Βολές Μονάδων Πυροβολικού Μάχης (ΒΙΝΤΕΟ)

Κατά τη διάρκεια των βολών, υλοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες αιτήσεως, συντονισμού και εκπομπής πυρών υποστηρίξεως με σκοπό την επίτευξη της μέγιστης δυνατής συνέργειας των εμπλεκόμενων στις επιχειρήσεις, κάνοντας πράξη την αρχή «εκπαιδεύομαι όπως θα πολεμήσω». Κατά τη διάρκεια των βολών, υλοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες αιτήσεως, συντονισμού και εκπομπής πυρών υποστηρίξεως με σκοπό την επίτευξη της μέγιστης δυνατής συνέργειας των εμπλεκόμενων στις επιχειρήσεις, κάνοντας πράξη την αρχή «εκπαιδεύομαι όπως θα πολεμήσω».

Από 15 έως 17 Νοεμβρίου 2022, πραγματοποιήθηκαν στο Πεδίο Βολής Κιτίου, Επιχειρησιακές Βολές Πυροβολικού επί θαλασσίων στόχων, από τις Μονάδες Πυροβολικού Μάχης της Εθνικής Φρουράς.

Η συγκεκριμένη δραστηριότητα, αποτέλεσε το επιστέγασμα του Β’ Κύκλου εκπαιδεύσεως των οπλιτών του Πυροβολικού της 2022 ΕΣΣΟ, ενώ συμμετείχε και αριθμός εφέδρων των Μονάδων Πυροβολικού. Μέρος των βολών παρακολούθησαν και οι εν αποστρατεία διατελέσαντες Διοικητές Πυροβολικού.

aba25c266f

4ae0b78afb

e2c0b3d1a9

Κατά τη διάρκεια των βολών, υλοποιήθηκαν όλες οι προβλεπόμενες διαδικασίες αιτήσεως, συντονισμού και εκπομπής πυρών υποστηρίξεως με σκοπό την επίτευξη της μέγιστης δυνατής συνέργειας των εμπλεκόμενων στις επιχειρήσεις, κάνοντας πράξη την αρχή «εκπαιδεύομαι όπως θα πολεμήσω».

972e2c9dcd

83e4c9dc89

Ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς, Αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, σε επίσκεψη του στο Παρατηρητήριο και τους Χώρους Τάξεως των Μονάδων, διαπίστωσε την άρτια οργάνωση, καθώς και το αξιόμαχο και υψηλό επίπεδο επιχειρησιακής εκπαίδευσης του προσωπικού στην τεχνική και τακτική χρησιμοποίηση των οπλικών συστημάτων κατά την εκτέλεση των βολών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 21η Νοεμβρίου: Εορτασμός των Ενόπλων Δυνάμεων και των Εισοδίων της Θεοτόκου (ΒΙΝΤΕΟ)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «ΜΑΥΡΑ ΜΠΕΡΕ ΜΑΥΡΟΣ ΙΟΥΛΗΣ Η δράση της 21ης Επιλαρχίας Αναγνωρίσεως το καλοκαίρι του 1974» 

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook - ακολουθείστε μας στο twitter και στο linkedin