Κυριακή, 13 Ιουλίου 2014 11:50

Αποφοίτηση 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς Ανώτατης Διακλαδικής Σχολής Πολέμου

Tα πτυχία επιδόθηκαν στους αποφοίτους της Σχολής από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Ιωάννη Λαμπρόπουλο. Tα πτυχία επιδόθηκαν στους αποφοίτους της Σχολής από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Ιωάννη Λαμπρόπουλο.

Την Παρασκευή 11 Ιουλίου 2014 πραγματοποιήθηκε στην Ανώτατη Διακλαδική Σχολή Πολέμου (ΑΔΙΣΠΟ) στη Θεσσαλονίκη, η τελετή αποφοίτησης των σπουδαστών της 11ης Εκπαιδευτικής Σειράς. Tα πτυχία επιδόθηκαν στους αποφοίτους της Σχολής από τον Υφυπουργό Εθνικής Άμυνας κ.Ιωάννη Λαμπρόπουλο.

Στην τελετή παρευρέθησαν ο Παναγιώτατος Μητροπολίτης Θεσσαλονίκης κ.κ.Άνθιμος, ο Υπαρχηγός ΓΕΕΘΑ Αντιναύαρχος Αλέξανδρος Θεοδοσίου ΠΝ, ο Διοικητής του Γ΄ Σώματος Στρατού καθώς και εκπρόσωποι Πολιτικών, Πρυτανικών και Στρατιωτικών Αρχών και Σωμάτων Ασφαλείας.

Από τη Σχολή αποφοίτησαν συνολικά 254 αξιωματικοί, εκ των οποίων 116 του ΣΞ, 38 του ΠΝ, 78 της ΠΑ, 1 Κοινών Σωμάτων, 1 από την Ελληνική Αστυνομία, 1 από το Πυροσβεστικό Σώμα, 1 από το Λιμενικό Σώμα, 11 από την Κυπριακή Δημοκρατία, 3 από την Αλβανία, 1 από Αρμενία, 1 από Βοσνία-Ερζεγοβίνη, 1 από τη Λαϊκή Δημοκρατία της Κίνας και 1 από ΠΓΔΜ.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter