Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 10:25

Ο τιτάνιος αγώνας των Ενόπλων Δυνάμεων σε ένα ΒΙΝΤΕΟ - Έτσι αποχαιρέτησε ο Δ. Αβραμόπουλος

Ασκήσεις στη γη, στη θάλασσα και στον αέρα, βολές οπλικών συστημάτων, αεροπορικές επιδείξεις και παρελάσεις συμπεριλαμβάνονται στο συγκεκριμένο βίντεο με τα χαρακτηριστικότερα στιγμιότυπα από τον χώρο των ΕΔ επί υπουργίας του νέου -πλέον- Επιτρόπου της χώρας μας στην Ε.Ε., σε μια κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη παρουσία στο νευραλγικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ασκήσεις στη γη, στη θάλασσα και στον αέρα, βολές οπλικών συστημάτων, αεροπορικές επιδείξεις και παρελάσεις συμπεριλαμβάνονται στο συγκεκριμένο βίντεο με τα χαρακτηριστικότερα στιγμιότυπα από τον χώρο των ΕΔ επί υπουργίας του νέου -πλέον- Επιτρόπου της χώρας μας στην Ε.Ε., σε μια κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη παρουσία στο νευραλγικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας.
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Με ένα εντυπωσιακό βίντεο, το τελευταίο που ανέβηκε στον προσωπικό του λογαριασμό στο youtube, ο Δημήτρης Αβραμόπουλος αποχαιρέτισε τις Ένοπλες Δυνάμεις! Στο βίντεο, το οποίος έχει τον τίτλο "Στρατιωτικές Δραστηριότητες 2013 - 2014", παρουσιάζεται η ισχύς των Ενόπλων Δυνάμεων, με χαρακτηριστικά αποσπάσματα -και όχι μόνο- από την περίοδο της δεύτερης θητείας του Δ. Αβραμόπουλου στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας.

Ασκήσεις στη γη, στη θάλασσα και στον αέρα, βολές οπλικών συστημάτων, αεροπορικές επιδείξεις και παρελάσεις συμπεριλαμβάνονται στο συγκεκριμένο βίντεο με τα χαρακτηριστικότερα στιγμιότυπα από τον χώρο των ΕΔ επί υπουργίας του νέου -πλέον- Επιτρόπου της χώρας μας στην Ε.Ε., σε μια κατά κοινή ομολογία επιτυχημένη παρουσία στο νευραλγικό υπουργείο Εθνικής Άμυνας. Ο Δ. Αβραμόπουλος πέτυχε στο έργο του, εκεί όπου οι προκάτοχοί του απέτυχαν παταγωδώς. Η λαίλαπα -της ανυπαρξίας- Παναγιωτόπουλου ξεπεράστηκε γρήγορα, ενώ η "θητεία" Βενιζέλου είναι ανάξια σχολιασμού.

Από το βίντεο, προσωπικά ξεχωρίζουμε την βολή αποδοχής του αντιαεροπορικού πυραυλικού συστήματος S-300 μετά από χρόνια αβεβαιότητας, την επαναφορά μεγάλων ασκήσεων, καθώς επίσης και την παράδοση στο Πολεμικό Ναυτικό των υπερσύγχρονων υποβρυχίων, θεωρώντας ότι πρόκειται για τα σημεία - σταθμούς στην παρουσία Αβραμόπουλου στο υπουργείο.

Τέλος, θα ήταν παράλειψή μας να μην αποδώσουμε τα εύσημα στους μεγάλους πρωταγωνιστές όλων αυτών των εντυπωσιακών στιγμιοτύπων. Στους άνδρες και τις γυναίκες του Στρατού Ξηράς, του Πολεμικού Ναυτικού και της Πολεμικής Αεροπορίας που καταφέρνουν με κόπο και με θυσίες να διατηρούν το αξιόμαχο των Ενόπλων Δυνάμεων, παρά την κρίση, τις περικοπές και τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθήστε μας στο twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 04 Νοεμβρίου 2014 11:17