Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 11:05

BINTEO από το Super Puma της ΠΑ - Η δραματική διάσωση επιβατών από το Norman Atlantic

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο ΕΘνικής Άμυνας από την προσπάθεια του ελικοπτέρου Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας για την διάσωση επιβατών του πλοίου! Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο ΕΘνικής Άμυνας από την προσπάθεια του ελικοπτέρου Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας για την διάσωση επιβατών του πλοίου!

Συνεχίζεται κάτω από δύσκολες καιρικές συνθήκες η μεγάλη επιχείρηση για τη διάσωση των 478 επιβαινόντων στο επιβατηγό – οχηματαγωγό πλοίο «Νorman Αtlantic», στο οποίο εκδηλώθηκε φωτιά ενώ έπλεε στη θαλάσσια περιοχή 32 ναυτικά μίλια βορειοδυτικά των Οθωνών με προορισμό την Ανκόνα.

Ένας νεκρός, ελληνικής υπηκοότητας και 324 διασωθέντες είναι ο μέχρι στιγμής απολογισμός σύμφωνα με σημερινή ανακοίνωση του Λιμενικού. Ακόμη 153 επιβάτες παραμένουν στο Norman Atlantic.

Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας από την πρώτη στιγμή που ενημερώθηκε για το συμβάν στο επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο "Norman Atlantic", με εντολή του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νίκου Δένδια και σε συνεννόηση με το γραφείο του πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά και σε συνεργασία με το Υπουργείο Ναυτιλίας και Αιγαίου κινητοποίησε άμεσα δυνάμεις των Ενόπλων Δυνάμεων.

Δείτε το βίντεο που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο ΕΘνικής Άμυνας από την προσπάθεια του ελικοπτέρου Super Puma της Πολεμικής Αεροπορίας για την διάσωση επιβατών του πλοίου!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Δεκεμβρίου 2014 11:16