Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 16:13

Δρόμος Θυσίας Γιαννιτσών υπό την αιγίδα του ΥΠΕΘΑ

Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣ. Στον αγώνα δρόμου συμμετείχαν και σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών. Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣ. Στον αγώνα δρόμου συμμετείχαν και σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών.

Yπό την αιγίδα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, με τη συνδιοργάνωση του Ανωτάτου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (Α.Σ.Α.Ε.Δ.), ο Δήμος Πέλλας διοργάνωσε την Κυριακή 27/09/2015 αγώνα δρόμου με την επωνυμία ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ, τιμώντας τη μνήμη των 120 εκτελεσθέντων Γιαννιτσιωτών την 14η Σεπτεμβρίου 1944 κατά τη Γερμανική κατοχή.

Η διοργάνωση έγινε σε συνεργασία με την Ομάδα Μαραθωνίου Γιαννιτσών και την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ ΠΕΛΛΑΣ – ΚΙΛΚΙΣ. Στον αγώνα δρόμου συμμετείχαν και σπουδαστές των στρατιωτικών σχολών.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΘΥΣΙΑΣ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ 2015 περιελάμβανε: Ημιμαραθώνιο, διαδρομή δυναμικού βάδην ελευθέρου τρεξίματος 6 χιλιομέτρων, δρόμο μαθητών δημοτικών σχολείων 800 μέτρων. Επίσης υπήρξαν παράλληλες δράσεις με εκπαιδευτικό πρόγραμμα που περιελάμβανε περιήγηση σε ιστορικούς χώρους.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter