Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 02:37

Tο defenceline.gr με το F-16 Demo Team Zeus στη Πολωνία!

Με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις το defenceline.gr θα σας μεταφέρει τον παλμό ενός εκ των σημαντικότερων αεροπορικών ραντεβού στην Ευρώπη για τη φετινή χρονιά, το οποίο θα έχει έντονο ελληνικό χρώμα! Με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις το defenceline.gr θα σας μεταφέρει τον παλμό ενός εκ των σημαντικότερων αεροπορικών ραντεβού στην Ευρώπη για τη φετινή χρονιά, το οποίο θα έχει έντονο ελληνικό χρώμα!
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Στο Radom International Airshow που θα πραγματοποιηθεί στην Πολωνία το διήμερο 24 - 25 Αυγούστου θα συμμετέχει η Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς" (F-16 Demo Team) της Πολεμικής Αεροπορίας και το defenceline.gr θα είναι εκεί!

Με ρεπορτάζ και ανταποκρίσεις το defenceline.gr θα σας μεταφέρει τον παλμό ενός εκ των σημαντικότερων αεροπορικών ραντεβού στην Ευρώπη για τη φετινή χρονιά, το οποίο θα έχει έντονο ελληνικό χρώμα!

Το αεροδρόμιο Radom άλλωστε, ήταν το πρώτο αεροδρόμιο στην Ευρώπη το οποίο υποδέχθηκε την Ελληνική Ομάδα Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζεύς" στην πρώτη εκτός των συνόρων αποστολή από την συγκρότησή της, όταν συμμετείχε στη Διεθνή Αεροπορική Έκθεση Sierpnia Radom που πραγματοποιήθηκε 2011.

Ο Σμηναγός (Ι) Γεώργιος Ανδρουλάκης ο οποίος είναι ο επικεφαλής της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 και Ιπτάμενος του Προγράμματος Επίδειξης, αναμένεται να φτάσει σήμερα στην Πολωνία, πετώντας από την 115 Πτέρυγα Μάχης της Σούδας. Στην Πολωνία βρίσκονται ήδη τα υπόλοιπα μέλη της Ομάδας, η οποία συνολικά αποτελείται από τους:

Προσωπικό Υποστήριξης
-Σμηναγός (Ι) Γεώργιος Χατζόπουλος ο οποίος είναι Αξιωματικός Ασφάλειας Πτήσεων & Εδάφους (Safety Observer) της Ομάδας.
-Σμηναγός (Ι) Νικόλαος Δανιάς ο οποίος είναι Αφηγητής (Narrator) της Ομάδας.
-Σμηναγός (Ι) Γεώργιος Παπαδάκης ο οποίας είναι επίσης Αφηγητής (Narrator) της Ομάδας.
-Σμηναγός (Ι) Εμμανουήλ Παπαδάκης είναι Υπεύθυνος Βιντεοσκόπησης (Film Crew) της Ομάδας.
-Σμηναγός (Ι) Χαρίλαος Νίκου είναι Αξιωματικός Ασφάλειας Πτήσεων & Εδάφους (Safety Observer) της Ομάδας.
-Ανθυποσμηναγός (Ι) Δημήτριος Τζάλλας είναι Υπεύθυνος Βιντεοσκόπησης (Film Crew) της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16.

Τεχνικό προσωπικό
-Αρχισμηνίας (ΤΜΑ) Καλούδης Χριστόδουλος είναι Τεχνικός Εδάφους (Crew Chief) της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16.
-Αρχισμηνίας (ΤΜΑ) Γραμμουστιάνος Γεώργιος είναι Τεχνικός Εδάφους (Crew Chief) της Ομάδας.
-Αρχισμηνίας (ΤΟΠ) Παπαλάμπρος Δημήτριος είναι Τεχνικός Οπλισμού (Weapons Specialist) της Ομάδας.
-Επισμηνίας (ΤΜΑ) Κολάκης Γεώργιος Τεχνικός Εδάφους (Crew Chief) της Ομάδας.
-Αρχισμηνίας (ΕΧΕΚ) Μουρλάς Νικόλαος ασχολείται με την επιμέλεια και την ανανέωση του υλικού της Ιστοσελίδας της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16.

Μείνετε συντονισμένοι με το defenceline.gr και την ελληνική αποστολή!

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 22 Αυγούστου 2013 16:51