Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 11:31

Διέλευση - προσκύνημα αμερικανικού αεροσκάφους στο μνημείο του Νίκου Σιαλμά!

Η πτήση του αμερικανικού αεροσκάφους στο Ακρωτήρι Τρυπητή, πάνω από το μνημείο με το μοιρόσημο της 342 Μοίρας Παντός Καιρού και την φράση "Μολών Λαβέ", ήταν μια διέλευση τιμής και αναγνώρισης της θυσίας του Έλληνα πιλότου, όπως κάνουν καθημερινά και οι συνάδελφοί του που φιλούν Θερμοπύλες! Η πτήση του αμερικανικού αεροσκάφους στο Ακρωτήρι Τρυπητή, πάνω από το μνημείο με το μοιρόσημο της 342 Μοίρας Παντός Καιρού και την φράση "Μολών Λαβέ", ήταν μια διέλευση τιμής και αναγνώρισης της θυσίας του Έλληνα πιλότου, όπως κάνουν καθημερινά και οι συνάδελφοί του που φιλούν Θερμοπύλες!
Γράφει ο Γιώργος Λαμπράκης

Συγκίνηση προκαλεί τις τελευταίες ημέρες στο διαδίκτυο, η φωτογραφία από την χαμηλή πτήση ενός Αμερικανικού αεροσκάφους C-130J πάνω από το μνημείο του Νίκου Σιαλμά, του ήρωα Έλληνα πιλότου που θυσιάστηκε στον ακήρυχτο πόλεμο του Αιγαίου, στις 18 Ιουνίου 1992 κατά τη διάρκεια αερομαχίας με τουρκικό μαχητικό F-16.
Η πτήση του αμερικανικού αεροσκάφους στο Ακρωτήρι Τρυπητή, πάνω από το μνημείο με το μοιρόσημο της 342 Μοίρας Παντός Καιρού και την φράση "Μολών Λαβέ", ήταν μια διέλευση τιμής και αναγνώρισης της θυσίας του Έλληνα πιλότου, όπως κάνουν καθημερινά και οι συνάδελφοί του που φιλούν Θερμοπύλες!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 04 Απριλίου 2014 13:09