Τετάρτη, 11 Ιουνίου 2014 19:20

H ΠΑ τίμησε τους φορείς που συμμετείχαν στην επιχείρηση διάσωσης και περισυλλογής του CL-415

Εκδήλωση προς τιμήν των φορέων που βοήθησαν στην επιχείρηση διάσωσης και περισυλλογής του αεροσκάφους, που ενεπλάκη σε ατύχημα, στις 5 Μαΐου 2014. Εκδήλωση προς τιμήν των φορέων που βοήθησαν στην επιχείρηση διάσωσης και περισυλλογής του αεροσκάφους, που ενεπλάκη σε ατύχημα, στις 5 Μαΐου 2014.

Την Τετάρτη 11 Ιουνίου 2014, πραγματοποιήθηκε στην 383 Μοίρα Ειδικών Επιχειρήσεων & Αεροπυρόσβεσης, στην 113 Πτέρυγα Μάχης (113ΠΜ), στη Θεσσαλονίκη, παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης (ΔΑΥ), Υποπτέραρχου (Ι) Χρήστου Χριστοδούλου, εκδήλωση προς τιμήν των φορέων που βοήθησαν στην επιχείρηση διάσωσης και περισυλλογής αεροσκάφους CL-415, που ενεπλάκη σε ατύχημα, στην περιοχή Αγγελοχωρίου, Νέας Μηχανιώνας, στις 5 Μαΐου 2014.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, ο Διοικητής ΔΑΥ επέδωσε τιμητικές πλακέτες και ιδιόχειρη ευχαριστήρια επιστολή στον Διευθυντή του "Ναυτιλιακού Ομίλου Γκιγκιλίνη", κ. Αλέξανδρο Γκιγκιλίνη και στον Διευθυντή της "Κοινοπραξίας ΑΚΤΩΡ ΑΤΕ - Αθήνα ΑΤΕ", κ. Θεόδωρο Σαμαρτζή, που διέθεσαν, αφιλοκερδώς, μέσα και προσωπικό.

Στη συνέχεια, ο Διοικητής της 113ΠΜ, Σμήναρχος (Ι) Ζαχαρίας Γρίβας, ευχαρίστησε και επέδωσε αναμνηστικά στον Διευθυντή της εταιρείας "Maersk Lines", κ. Χαράλαμπο Τσαμπαζή, στον Διοικητή της Ναυτικής Διοίκησης Βορείου Ελλάδας, Πλοίαρχο Χρήστο Παυλούδη ΠΝ, στον Διοικητή της 2ης Ειδικής Μονάδας Αντιμετώπισης Καταστροφών του Πυροσβεστικού Σώματος, Αρχιπύραρχο Αριστείδη Μαυρόπουλο και στον εκπρόσωπο του Κεντρικού Λιμεναρχείου Θεσσαλονίκης, Ανθυποπλοίαρχο (ΛΣ) Γεώργιο Κωνστάντο, που συνέδραμαν αποφασιστικά στην επιχείρηση.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter