Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 20:25

Στο RIAT 2014 οι Κουρσάροι της 336 Μοίρας - Τελευταία εμφάνιση σε διεθνές Air Show (ΦΩΤΟ-BINTEO)

Πρόκειται για την τελευταία επίσημη εμφάνιση του A-7 Corsair σε διεθνές Air Show, καθώς όπως είναι γνωστό τα αεροσκάφη θα αποσυρθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο. Πρόκειται για την τελευταία επίσημη εμφάνιση του A-7 Corsair σε διεθνές Air Show, καθώς όπως είναι γνωστό τα αεροσκάφη θα αποσυρθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Στη Βρετανία βρίσκονται από σήμερα δύο αεροσκάφη A-7 Corsair II της ιστορικής 336 Μοίρας της 116 Πτέρυγας Μάχης από την Αεροπορική Βάση του Αράξου, προκειμένου να συμμετάσχουν σε ένα από τα μεγαλύτερα αεροπορικά event παγκοσμίως, το φημισμένο Royal International Air Tattoo 2014 (RIAT 2014).

Οι χιλιάδες επισκέπτες που θα βρεθούν στο Air Tatoo 2014 θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα τελευταία Α-7 Corsair που επιχειρούν σήμερα στον κόσμο, γεγονός που προβάλλει ακόμα περισσότερο την Πολεμική Αεροπορία!

Πρόκειται για την τελευταία επίσημη εμφάνιση του A-7 Corsair σε διεθνές Air Show, καθώς όπως είναι γνωστό τα αεροσκάφη θα αποσυρθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Πρόκειται για την τελευταία επίσημη εμφάνιση του A-7 Corsair σε διεθνές Air Show, καθώς όπως είναι γνωστό τα αεροσκάφη θα αποσυρθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο (Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Πρόκειται για την τελευταία επίσημη εμφάνιση του A-7 Corsair σε διεθνές Air Show, καθώς όπως είναι γνωστό τα αεροσκάφη θα αποσυρθούν τον ερχόμενο Οκτώβριο.

Αξίζει να σημειωθεί πως την Πέμπτη 3 Ιουλίου 2014, στο πλαίσιο της άσκησης ΚΑΜΠΕΡΟΣ 2014 της ΠΑ, τα Α-7 της 336 Μοίρας εκτέλεσαν την τελευταία αποστολή βομβαρδισμού με πραγματικά πυρομαχικά, παγκοσμίως, καθώς η χώρα μας είναι η τελευταία που έχει σε χρήση τα θρυλικά αυτά αεροσκάφη! (Δείτε το σχετικό ρεπορτάζ ΕΔΩ)

Πηγή Φωτογραφιών

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τετάρτη, 09 Ιουλίου 2014 20:44