Παρασκευή, 25 Ιουλίου 2014 15:19

Ανοίγουν τις πύλες του Αράξου για το αντίο στα θρυλικά Α-7 Corsair (ΒΙΝΤΕΟ)

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στατική έκθεση αεροσκαφών Α-7 και F-16, έκθεση φωτογραφίας, πτήσεις / διελεύσεις αεροσκαφών, καθώς και επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς". Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στατική έκθεση αεροσκαφών Α-7 και F-16, έκθεση φωτογραφίας, πτήσεις / διελεύσεις αεροσκαφών, καθώς και επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς".

Mια γιορτή αντάξια της ιστορίας του A-7 Corsair διοργανώνει τον ερχόμενο Οκτώβριο στον Άραξο η Πολεμική Αεροπορία, τιμώντας τα 39 χρόνια παρουσίας του θρυλικού βομβαρδιστικού στις τάξεις της. Η απόσυρση των Κουρσάρων, των τελευταίων που επιχειρούν στον κόσμο, θα περιλαμβάνει σειρά εκδηλώσεων που θα δώσουν στην τελετή χαρακτηριστικά γιορτής! Το πλέον αξιοσημείωτο γεγονός είναι πως η εκδήλωση θα είναι ανοικτή για το κοινό, ώστε να μπορέσουν όσοι λάτρεις της ΠΑ το επιθυμούν να δώσουν το παρόν και να αποχαιρετίσουν τα A-7 Corsair.

Συγκεκριμένα, όπως ανακοινώθηκε, η Πολεμική Αεροπορία, διοργανώνει την τελετή απόσυρσης των αεροσκαφών Α-7, στην 116 Πτέρυγα Μάχης (116ΠΜ) /Αεροπορική Βάση Αράξου, την Παρασκευή 17 Οκτωβρίου 2014, μετά από 39 χρόνια παρουσίας στους ελληνικούς ουρανούς.

Η εκδήλωση θα περιλαμβάνει στατική έκθεση αεροσκαφών Α-7 και F-16, έκθεση φωτογραφίας, πτήσεις / διελεύσεις αεροσκαφών, καθώς και επίδειξη της Ομάδας Αεροπορικών Επιδείξεων Μεμονωμένου Αεροσκάφους F-16 "Ζευς".

Στην τελετή προσκαλείται να παρευρεθεί το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο έχει υπηρετήσει στα αεροσκάφη Α-7. Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό!

2014-07-25 afisa a7

Δηλώσεις συμμετοχής από το εν ενεργεία και εν αποστρατεία προσωπικό της Πολεμικής Αεροπορίας, στο τηλέφωνο 26930 55001 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι την 4η Οκτωβρίου 2014.

Το πρόγραμμα της εκδήλωσης θα κοινοποιηθεί σε μεταγενέστερο χρόνο.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter