Δευτέρα, 01 Δεκεμβρίου 2014 18:53

60 χρόνια από την ίδρυση της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών!

Στην τελετή παρέστησαν διατελέσαντες Διοικητές της ΣΥΔ, εν ενεργεία και εν αποστρατεία απόφοιτοι καθώς και προσωπικό το οποίο έχει υπηρετήσει στη Σχολή, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και μεγάλος αριθμός προσκεκλημένων. Στην τελετή παρέστησαν διατελέσαντες Διοικητές της ΣΥΔ, εν ενεργεία και εν αποστρατεία απόφοιτοι καθώς και προσωπικό το οποίο έχει υπηρετήσει στη Σχολή, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και μεγάλος αριθμός προσκεκλημένων.

Την Παρασκευή 28 Νοεμβρίου 2014, παρουσία του Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχου (Ι) Αθανάσιου Τσαλίκη, πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για τη συμπλήρωση 60 χρόνων από την ίδρυση της Σχολής Υπαξιωματικών Διοικητικών (ΣΥΔ), στην Αεροπορική Βάση Σέδες, στη Θεσσαλονίκη.

Το πρόγραμμα περιελάμβανε επιμνημόσυνη δέηση, δοξολογία και κατάθεση στεφάνων στο Μνημείο Πεσόντων Αεροπόρων, ανάγνωση Ημερήσιας Διαταγής από τον Διοικητή της Σχολής, Σμήναρχο (Ι) Αθανάσιο Τζατζά, ιστορική έκθεση με θέμα "60 Χρόνια Ιστορίας - 50 Σειρές Αποφοίτων" και ξενάγηση στους χώρους της Σχολής.

Στην τελετή παρέστησαν διατελέσαντες Διοικητές της ΣΥΔ, εν ενεργεία και εν αποστρατεία απόφοιτοι καθώς και προσωπικό το οποίο έχει υπηρετήσει στη Σχολή, αντιπροσωπείες Αξιωματικών και μεγάλος αριθμός προσκεκλημένων.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter