Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 14:18

Συντριβή F-16D blk 52+ της 343 Μοίρας - Εγκατέλειψαν το αεροσκάφος οι πιλότοι!

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης. Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης.

Ένα αεροσκάφος F-16D Block 52+ της Πολεμικής Αεροπορίας συνετρίβη πριν από λίγη ώρα στην θαλάσσια περιοχή της Γαύδου. Το διθέσιο μαχητικό, το οποίο ανήκε στην δύναμη της 343 Μοίρας είχε απογειωθεί από την 115 Πτέρυγα Μάχης της Σούδας για εκπαιδευτική αποστολή. Οι δύο πιλότοι χρησιμοποίησαν τα εκτινασσόμενα καθίσματα!

Οι πρώτες ενδείξεις κάνουν λόγο για μηχανική βλάβη που παρουσιάστηκε στο αεροσκάφος κατά τη διάρκεια της πτήσης. Αμέσως μετά την εγκατάλειψη του αεροσκάφους, οι δύο πιλότοι βρέθηκαν στη θάλασσα όπου το ελικόπτερο Έρευνας και Διάσωσης που επιχειρεί από την 126 Σμηναρχία Μάχης του Ηρακλείου τους εντόπισε και τους περισυνέλεξε σώους!

Οι δύο αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, οι οποίοι είναι καλά στην υγεία τους, μεταφέρονται αρχικά στην 115 Πτέρυγα Μάχης και από εκεί στο 251 Γενικό Νοσοκομείο Αεροπορίας στην Αθήνα!

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 04 Δεκεμβρίου 2014 16:48