Σάββατο, 13 Δεκεμβρίου 2014 11:31

ΠΕΝΤΑΘΛΟ 2014 - Τα βραβεία της ΠΑ στις πρωτεύσαντες Πολεμικές Μοίρες (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

αντικειμενικός της σκοπός της άσκησης ήταν η επιβεβαίωση του επιπέδου της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Ιπταμένων των Πολεμικών Μοιρών, καθώς και της αξιοπιστίας των οπλικών συστημάτων που διαθέτουν. αντικειμενικός της σκοπός της άσκησης ήταν η επιβεβαίωση του επιπέδου της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Ιπταμένων των Πολεμικών Μοιρών, καθώς και της αξιοπιστίας των οπλικών συστημάτων που διαθέτουν.

Την Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014, πραγματοποιήθηκε, παρουσία του Αρχηγού Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση και του συνόλου του προσωπικού του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας (ΑΤΑ), η βράβευση των πρωτευσάντων Πολεμικών Μοιρών και Ιπταμένων που συμμετείχαν στην άσκηση "ΠΕΝΤΑΘΛΟ 2014".

8 pentathlon

Η άσκηση "ΠΕΝΤΑΘΛΟ 2014" πραγματοποιήθηκε τον περασμένο Σεπτέμβριο και ο αντικειμενικός της σκοπός ήταν η επιβεβαίωση του επιπέδου της επιχειρησιακής εκπαίδευσης των Ιπταμένων των Πολεμικών Μοιρών, καθώς και της αξιοπιστίας των οπλικών συστημάτων που διαθέτουν.

2 pentathlon

3 pentathlon

Πρωτεύσασα Πολεμική Μοίρα στον βομβαρδισμό Ημέρας αναδείχθηκε η 338Μ με αεροσκάφη F-4 PI 2000 και στον βομβαρδισμό Νύκτας η 340Μ με αεροσκάφη F-16 BL 52+.

4 pentathlon

5 pentathlon

6 pentathlon

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter