Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 17:30

Σοβαρό αεροπορικό ατύχημα με μαχητικό αεροσκάφος F-16 της ΠΑ!

Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16D της Πολεμικής αεροπορίας συνετρίβη στην Ισπανία, όπως ανέφεραν ισπανικά μέσα ενημέρωσης. Ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16D της Πολεμικής αεροπορίας συνετρίβη στην Ισπανία, όπως ανέφεραν ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Σοβαρό αεροπορικό ατύχημα με ένα μαχητικό αεροσκάφος F-16D της Πολεμικής αεροπορίας σημειώθηκε πριν λίγο στην Ισπανία, όπως ανέφεραν ισπανικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, που επικαλούνται τα ισπανικά ΜΜΕ μεταφέροντας δηλώσεις αξιωματούχων, τέσσερα άτομα φέρονται να έχουν τραυματιστεί, μετά από έκρηξη, η οποία σημειώθηκε λίγα δευτερόλεπτα μετά την απογείωση του ελληνικού μαχητικού, το οποίο κατέπεσε στην πίστα στάθμευσης των μαχητικών αεροσκαφών που συμμετείχαν στην άσκηση!

B8SPFKkIAAAd2jA

Στην Ισπανία συνεχίζεται η εκπαίδευση των Ελλήνων πιλότων και τεχνικών της 341 Μοίρας της 111 ΠΜ της Ν.Αγχιάλου στην Ισπανία, στο πλαίσιο του προγράμματος εκπαιδεύσεως TLP (Tactical Leadership Programme) του ΝΑΤΟ που θα διαρκέσει την περίοδο 19 Ιανουαρίου μέχρι τις 13 Φεβρουαρίου στην Αεροπορική Βάση Los Llanos, στο Albacete της Ισπανίας. Συνολικώς 41 Έλληνες της 341 Μοίρα (7 πιλότοι και 34 τεχνικοί, ελεγκτές αεραμύνης και πληροφοριών) και 3 μονοθέσια και ένα διθέσιο F-16C/D Block.50 εκπαιδεύονται στην Ισπανία.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 26 Ιανουαρίου 2015 18:02