Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 18:34

Ορκωμοσία των νέων Σμηνιών 65ης Σειράς της ΣΤΥΑ (BINTEO)

Η τελετή ορκωμοσίας των νέων Σμηνιών πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι. Η τελετή ορκωμοσίας των νέων Σμηνιών πραγματοποιήθηκε χθες, Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι.

 Την Πέμπτη 6 Αυγούστου 2015, πραγματοποιήθηκε η ορκωμοσία των νέων Σμηνιών της 65ης Σειράς της Σχολής Τεχνικών Υπαξιωματικών Αεροπορίας (ΣΤΥΑ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι. Τα πτυχία αποφοίτησης επέδωσε ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκος Τόσκας, παρουσία του Αρχηγού του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση.

Την τελετή τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ιλίου - Αχαρνών και Πετρουπόλεως, κ. Αθηναγόρας, ο Διοικητή της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης, Υποπτέραρχος (Ι) Ιωάννης Μανωλάκος, εκπρόσωποι των Αρχηγών των Ενόπλων Δυνάμεων (ΕΔ) και των Σωμάτων Ασφαλείας (ΣΑ), Ανώτατοι Αξιωματικοί της Πολεμικής Αεροπορίας, αντιπροσωπείες Αξιωματικών των ΕΔ και των ΣΑ, διατελέσαντες Διοικητές της ΣΤΥΑ, εκπρόσωποι των πολιτειακών και θρησκευτικών Αρχών, σύλλογοι καθώς και συγγενείς και φίλοι των νέων Σμηνιών.

Συνολικά ορκίστηκαν εκατόν σαράντα τρεις (143) Σμηνίες, από τους οποίους εκατόν τριάντα τέσσερις (134) από την Ελλάδα και εννέα (9) από την Κύπρο.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 07 Αυγούστου 2015 18:46