Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Κυριακή, 26 Ιουνίου 2016 13:19

Αναγκαστική προσγείωση Καναντέρ στα Δερβενοχώρια

Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε χαμηλή πτήση πάνω από την εστία της φωτιάς. Το αεροσκάφος πραγματοποιούσε χαμηλή πτήση πάνω από την εστία της φωτιάς.

Καλά στη υγεία τους είναι οι δύο πιλότοι του δασοπυροσβεστικού αεροσκάφους CL-215 που στις 11:09 πραγματοποίησαν αναγκαστική ("βαρειά") προσγείωση στη διάρκεια προσπαθειών για την κατάσβεση της μεγάλης φωτιάς στα Δερβενοχώρια Αττικής.

Το αεροσκάφος μαζί με τρία ακόμα αεροσκάφη αεροπουροσβέσεως είχαν απογειωθεί λίγη ώρα πιο νωρίς από την 112 Πτέρυγα Μάχης της Αεροπορικής Βάσεως Ελευσίνος, προκειμένου να συμμετάσχουν στην επιχείρηση.

Στις 11:09, το αεροσκάφος για άγνωστους μέχρι στιγμής λόγους αναγκάστηκε να κάνει αναγκαστική ("βαρειά") προσγείωση σε πλάτωμα της περιοχής, Αμέσως οι δύο πιλότοι βγήκαν από το κατεστραμμένο αεροσκάφος τους και με κινητό ειδοποίησαν τη βάση τους.

Και οι δύο είναι καλά στην υγεία τους και μεταφέρθηκαν στο 251 Γενικό Νοσοκομείο της ΠΑ προκειμένου να υποβληθούν σε γενικές, λεπτομερείς, εξετάσεις.

Με εντολή του Αρχηγού ΓΕΑ Αντιπτεράρχου (Ι) Χρήστου Βαΐτση συγκροτήθηκε επιτροπή διερευνήσεως των αιτίων του συμβάντος. Πηγή: Λεωνίδας Σ. Μπλαβέρης - Parapolitika.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter