Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου 2013 08:35

Διερεύνηση Αεροπορικών Ατυχημάτων -Ενημέρωση στελεχών της ΠΑ

Την ενημέρωση διοργάνωσε η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ) της Πολεμικής Αεροπορίας, υπό την αιγίδα του Κέντρου Ασφαλείας Πτήσεων και Εδάφους (ΚΕΑΠΕ) και τη συμμετοχή της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων. Την ενημέρωση διοργάνωσε η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ) της Πολεμικής Αεροπορίας, υπό την αιγίδα του Κέντρου Ασφαλείας Πτήσεων και Εδάφους (ΚΕΑΠΕ) και τη συμμετοχή της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων.

Την Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013, πραγματοποιήθηκε στο αμφιθέατρο της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης (ΔΑΕ), στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι, ενημέρωση με θέμα Διερεύνηση Αεροπορικών Ατυχημάτων.

Την ενημέρωση διοργάνωσε η Σχολή Διοίκησης και Επιτελών (ΣΔΙΕΠ) της Πολεμικής Αεροπορίας, υπό την αιγίδα του Κέντρου Ασφαλείας Πτήσεων και Εδάφους (ΚΕΑΠΕ) και τη συμμετοχή της Επιτροπής Διερεύνησης Ατυχημάτων και Ασφαλείας Πτήσεων.

Η ενημέρωση έγινε στο πλαίσιο εκπαίδευσης του Σχολείου Ασφαλείας Πτήσεων & Εδάφους (ΣΑΠΕ), με παράλληλη συμμετοχή των Διευθύνσεων Ασφαλείας Πτήσεων & Εδάφους του Αρχηγείου Τακτικής Αεροπορίας, της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, της Διοίκησης Αεροπορικής Εκπαίδευσης καθώς και των αντίστοιχων Γραφείων των Πτερύγων Μάχης & Εκπαίδευσης.

Την έναρξη της ενημέρωσης κήρυξε ο Διοικητής της ΔΑΕ, Υποπτέραρχος (Ι) Χρήστος Χριστοδούλου.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ενημερωθείτε για την Άμυνα και την Ασφάλεια!