Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Τετάρτη, 03 Ιανουαρίου 2018 17:06

Πτώση αεροσκάφους της Πολεμικής Αεροπορίας - Σώοι οι πιλότοι

Το διμελές πλήρωμα έπεσε με τα αλεξίπτωτά του σε ξηρά, είναι καλά στην υγεία του και περισυνελλέγησαν ταχύτατα από ελικόπτερο. Το διμελές πλήρωμα έπεσε με τα αλεξίπτωτά του σε ξηρά, είναι καλά στην υγεία του και περισυνελλέγησαν ταχύτατα από ελικόπτερο.

Ένα διθέσιο εκπαιδευτικό αεροσκάφος της Πολεμικής Αεροπορίας τύπου T-2E κατέπεσε και συνετρίβη στις 12:02 σήμερα, με – ευτυχώς – αμφότερους τους επιβαίνοντες σε αυτό να κάνουν χρήση του εκτινασσόμενου καθίσματός τους επιτυχώς και είναι καλά στην υγεία τους.

Το αεροσκάφος, το οποίο ανήκε στη δύναμη της 363 Μοίρας Εκπαιδεύσεως Αέρος της 120 Πτέρυγος Εκπαιδεύσεως Αέρος της Καλαμάτας, πραγματοποιούσε εκπαιδευτική πτήση, την πρώτη για το νέο έτος, όταν από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία κατέπεσε σε χερσαία περιοχή 2 ναυτ.μιλίων νοτίως του αεροδρομίου της Καλαμάτας.

Το διμελές πλήρωμα έπεσε με τα αλεξίπτωτά του σε ξηρά, είναι καλά στην υγεία του και περισυνελλέγησαν ταχύτατα από το ελικόπτερο ερεύνης – διασώσεως τύπου ΑΒ-205, που εδρεύει μονίμως στην Καλαμάτα.

Πηγή: http://www.parapolitika.gr

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter