Όταν τα Rafale απογειώθηκαν από το Ικόνιο της Μικρά Ασίας και «έσβησαν» τα τουρκικά F-16 (ΒΙΝΤΕΟ)

Λίγες ώρες απέμειναν για την άφιξη των Rafale F3R στην Ελλάδα, με την Πολεμική Αεροπορία και τις Ένοπλες Δυνάμεις να μπαίνουν σε μια νέα εποχή!
Δεν είναι υπερβολή να πούμε πως οι λάτρεις της αεροπορικής Ιδέας «ζουν και αναπνέουν» για τη στιγμή που θα αεροσκάφη θα περάσουν πάνω από την Ακρόπολη και θα προσγειωθούν στην Τανάγρα.
Το 2015, κατά την διάρκεια του Tiger Meet που πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία, συμμετείχε ως ιπτάμενος της Πολεμικής Αεροπορίας και συγκεκριμένα της 335 Μοίρας «Τίγρης» ο νυν Επισμηναγός (Ι) ε.α. Στέφανος Καραβίδας, ο οποίος είχε την ευκαιρία να πετάξει με ένα Rafale της Γαλλικής Πολεμικής Αεροπορίας, το οποίο απογειώθηκε από το Ικόνιο της Μικράς Ασίας.
Δείτε το βίντεο με την απογείωση του Rafale από το αεροδρόμιο, όπως την κατέγραψε ο ίδιος. Για την ...ιστορία, τα 4 Γαλλικά Rafale επικράτησαν των 8 Τουρκικών F-16 Advanced κατά κράτος.
Και στα δικά μας!
Τελευταία άρθρα
- 2Κ Aviation Creations: Τώρα σε ρέπλικες και τα «Γαλλικά» της Πολεμικής Αεροπορίας
- Ο ρόλος των πυροσβεστικών δυνάμεων μετά από τρομοκρατικό χτύπημα
- ΔΕΟΣ: Δείτε τη νέα φρεγάτα FDI ΗΝ «ΚΙΜΩΝ» στο νερό!
- Πολεμική Αεροπορία: Πλήρως επιχειρησιακή η 332 Μοίρα με τα Rafale F3R
- Σε ετοιμότητα οι Ένοπλες Δυνάμεις ενόψει της νέας κακοκαιρίας