Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 10:18

Αρχηγός ΓΕΑ: Πτήση με F-16 Block 52+ της 340Μ - Επίσκεψη στην 133 Σμηναρχία Μάχης

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Μονάδας, περιηγήθηκε στους χώρους εργασίας και συνομίλησε με το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό του κλιμακίου των αεροσκαφών επιφυλακής. Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Μονάδας, περιηγήθηκε στους χώρους εργασίας και συνομίλησε με το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό του κλιμακίου των αεροσκαφών επιφυλακής.

Τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας (ΓΕΑ), Αντιπτέραρχος (Ι) Θεμιστοκλής Μπουρολιάς, επισκέφθηκε την 115 Πτέρυγα Μάχης (115ΠΜ), στην Αεροπορική Βάση Σούδας, όπου συμμετείχε σε πτήση σχηματισμού αεροσκαφών F-16 Block 52+, σε αποστολή Αέρος – Εδάφους, σύμφωνα με το εκπαιδευτικό πρόγραμμα της 340 Μοίρας «Αλεπού».

Στη συνέχεια επισκέφθηκε την 133 Σμηναρχία Μάχης (133ΣΜ), στο Καστέλι, όπου τον υποδέχθηκε ο Διοικητής της Μονάδας, Σμήναρχος (Ι) Ιωάννης Μαλισιώτης.

tn 2 1

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ο Αρχηγός ενημερώθηκε για τα τρέχοντα θέματα της Μονάδας, περιηγήθηκε στους χώρους εργασίας και συνομίλησε με το Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό του κλιμακίου των αεροσκαφών επιφυλακής.

tn 3 1

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter

Τελευταία τροποποίηση στις Τρίτη, 11 Οκτωβρίου 2022 10:26