Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 17:54

Φωτιά στη Μαγνησία: Συναγερμός στην 111 Π.Μ. - Εκρήξεις σε αποθήκη πυρομαχικών

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας στις Μικροθήβες. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας στις Μικροθήβες.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν στη Νέα Αγχίαλο προκειμένου να μην περάσει η φωτιά προς τον οικισμό και στο σημείο όπου βρίσκεται η αεροπορική βάση της 111 Πτέρυγας Μάχης Νέας Αγχιάλου.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, πυρκαγιά με συνεχείς εκρήξεις έχει εκδηλωθεί σε αποθήκη πυρομαχικών στη Νέα Αγχίαλο. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες πρόκειται για αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας στην περιοχή Καράβα.

«Η πυρκαγιά μπήκε στον χώρο στρατοπέδου στην Νέα Αγχίαλο» σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ. Το χειρότερο σενάριο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή, όπου εκρήγνυνται βλήματα της ελληνικής αεροπορίας στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Σύμφωνα με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το μέτωπο της φωτιάς που διασπάστηκε προς δύο κατευθύνσεις και κύκλωσε επί της ουσίας τον Βόλο είχε περίμετρο που ξεπερνούσε τα 45 χιλιόμετρα και κατέκαψε πάνω από 50.000 στρέμματα καλλιεργήσιμης γης, αλλά και αγροτικές και δασικές εκτάσεις.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook - ακολουθείστε μας στο twitter και στο linkedin

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 18:22