Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 19:33

Φωτιά στη Μαγνησία: Απομακρύνουν τα F-16 από την 111 ΠΜ λόγω των εκρήξεων

Μάχη με τις φλόγες δίνουν στη Νέα Αγχίαλο την ώρα που οι εκρήξεις στις απόθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας συγκλονίζουν την ευρύτερη περιοχή. Μάχη με τις φλόγες δίνουν στη Νέα Αγχίαλο την ώρα που οι εκρήξεις στις απόθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας συγκλονίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Μάχη με τις φλόγες δίνουν στη Νέα Αγχίαλο την ώρα που οι εκρήξεις στις αποθήκες πυρομαχικών της Πολεμικής Αεροπορίας συγκλονίζουν την ευρύτερη περιοχή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το Αρχηγείο Τακτικής Αεροπορίας έδωσε εντολή να απογειωθούν άμεσα τα μαχητικά αεροσκάφη F-16C/D Block 30/50 των Μοιρών που εδρεύουν στην αεροπορική βάση της 111 Πτέρυγας Μάχης Νέας Αγχιάλου. Το μέτρο είναι προληπτικό και μαχητικά θα προσγειωθούν στην 110 ΠΜ της Λάρισας, αλλά και σε άλλες αεροπορικές βάσεις.

Στο μεταξύ, σύμφωνα με πληροφορίες, η πυρκαγιά με συνεχείς εκρήξεις στην αποθήκη πυρομαχικών στην περιοχή Καράβα, οδήγησαν στην απόφαση για εκκένωση ολόκληρης της περιοχής.

«Η πυρκαγιά μπήκε στον χώρο στρατοπέδου στην Νέα Αγχίαλο» σύμφωνα με επίσημη ενημέρωση του ΓΕΕΘΑ. Το χειρότερο σενάριο βρίσκεται σε εξέλιξη αυτή την ώρα στην περιοχή, όπου εκρήγνυνται βλήματα της ελληνικής αεροπορίας στις στρατιωτικές εγκαταστάσεις.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook - ακολουθείστε μας στο twitter και στο linkedin

Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 27 Ιουλίου 2023 20:07