Δευτέρα, 09 Δεκεμβρίου 2013 17:33

Χρυσά βέλη - Πρώτη η Πολεμική Αεροπορία στους αγώνες Τοξοβολίας των Ενόπλων Δυνάμεων

Το Χρυσό μετάλλιο στην ομαδική βαθμολογία κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες της Πολεμικής Αεροπορίας οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό και στο Σύνθετο Τόξο. Το Χρυσό μετάλλιο στην ομαδική βαθμολογία κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες της Πολεμικής Αεροπορίας οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό και στο Σύνθετο Τόξο.

Το Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2013, διεξήχθησαν οι αγώνες Τοξοβολίας των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας για το έτος 2013, στην αίθουσα αθλοπαιδιών "Δαίδαλος" της Σχολής Ικάρων, στην Αεροπορική Βάση Δεκέλειας, στο Τατόι. Το Χρυσό μετάλλιο στην ομαδική βαθμολογία κατέκτησαν οι αθλητές και αθλήτριες της Πολεμικής Αεροπορίας οι οποίοι αγωνίστηκαν στο Ολυμπιακό και στο Σύνθετο Τόξο.

Αναλυτικά τα αποτελέσματα έχουν ως εξής:

Ολυμπιακό Τόξο: Χρυσό Μετάλλιο η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας με 1633 βαθμούς και Αργυρό Μετάλλιο η ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού με 1422 βαθμούς. Σύνθετο Τόξο: Χρυσό Μετάλλιο η ομάδα της Πολεμικής Αεροπορίας με 1412 βαθμούς, Αργυρό Μετάλλιο η ομάδα του Στρατού Ξηράς με 1356 βαθμούς και Χάλκινο Μετάλλιο η ομάδα του Πολεμικού Ναυτικού με 1308 βαθμούς.

Στην ατομική κατάταξη στο αγώνισμα του Ολυμπιακού Τόξου, στην κατηγορία των ανδρών, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε ο Υποσμηναγός (ΥΑΔ) Εμμανουήλ Γκογκολάκης. Στο αγώνισμα του Σύνθετου Τόξου, στην κατηγορία των ανδρών, το Χάλκινο Μετάλλιο κατέκτησε ο Σμηνίας (ΕΟΙΤ) Ανδρέας Γκόγκας, ενώ στην κατηγορία των γυναικών, το Χρυσό Μετάλλιο κατέκτησε η Αρχισμηνίας (ΤΟΠ) Στυλιανή Αναστασάκη.

Τους αγώνες διοργάνωσε το Γενικό Επιτελείο Αεροπορίας με τη συνδρομή της Ελληνικής Φιλάθλου Ομοσπονδίας Τοξοβολίας, υπό την εποπτεία της Γραμματείας του Ανώτατου Συμβουλίου Αθλητισμού Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΣΑΕΔ).

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter