Πέμπτη, 15 Αυγούστου 2013 18:58

Εκτίμηση και σεβασμός στα πληρώματα των αποστολών αεροπυρόσβεσης

Ο Αρχηγός ΓΕΑ ενημερώθηκε για τις αποστολές αεροπυρόσβεσης και το έργο συντήρησης των πυροσβεστικών αεροσκαφών. Ο Αρχηγός ΓΕΑ ενημερώθηκε για τις αποστολές αεροπυρόσβεσης και το έργο συντήρησης των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Την 355 Μοίρα και το Κλιμάκιο της 383 Μοίρας Ειδικών Επιχειρήσεων και Αεροπυρόσβεσης, στην 112 Πτέρυγα Μάχης στην Αεροπορική Βάση Ελευσίνας επισκέφθηκε ανήμερα του Δεκαπενταύγουστου ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ ενημερώθηκε για τις αποστολές αεροπυρόσβεσης και το έργο συντήρησης των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ ενημερώθηκε για το έργο συντήρησης των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Εκεί, τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Βρεττός, καθώς και ο Διοικητής της Πτέρυγας, Σμήναρχος (Ι) Λάζαρος Μαντούβαλος.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ ενημερώθηκε για το έργο συντήρησης των πυροσβεστικών αεροσκαφών.

Τον Α/ΓΕΑ τον υποδέχθηκαν ο Διοικητής της Διοίκησης Αεροπορικής Υποστήριξης, Υποπτέραρχος (Ι) Βασίλειος Βρεττός, καθώς και ο Διοικητής της Πτέρυγας, Σμήναρχος (Ι) Λάζαρος Μαντούβαλος.

Ο Αρχηγός ΓΕΑ ενημερώθηκε για τις αποστολές αεροπυρόσβεσης και το έργο συντήρησης των πυροσβεστικών αεροσκαφών και απεύθυνε στο Ιπτάμενο και Τεχνικό προσωπικό, το παρακάτω μήνυμα:
Σήμερα, που ο ελληνικός λαός γιορτάζει και προσεύχεται στην Παναγιά σε κάθε γωνιά της Πατρίδας μας, εσείς, για να αντιμετωπίσετε τις πυρκαγιές είστε σε ετοιμότητα όπως κάνετε καθημερινά προσηλωμένοι στο καθήκον και στην ευθύνη της αποστολής και όπως κάνει ένας μεγάλος αριθμός συναδέλφων σας, μεταξύ των οποίων και εκείνοι που επιτηρούν τον εναέριο χώρο από τις κορυφές και τα Κέντρα Επιχειρήσεων, οι τεχνικοί μας και τα πληρώματα των αεροσκαφών επιφυλακής στις Μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και το προσωπικό μας που είναι επιφορτισμένο με την Έρευνα και Διάσωση καθώς επίσης και τις αεροδιακομιδές.
Αξίζει σε όλους σας εκτίμηση και σεβασμός. Τα συγχαρητήριά μου.