Τρίτη, 21 Ιανουαρίου 2014 13:44

Με F-16 πάνω από το Αιγαίο ο Α/ΓΕΑ σε πτήση - μήνυμα προς τη Τουρκία (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ)

H πτήση του Α/ΓΕΑ γίνεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική προκλητικότητα κορυφώνεται στο Αιγαίο, στέλνοντας σαφές μήνυμα στην "γείτονα" χώρα. H πτήση του Α/ΓΕΑ γίνεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική προκλητικότητα κορυφώνεται στο Αιγαίο, στέλνοντας σαφές μήνυμα στην "γείτονα" χώρα.

Τη Δευτέρα 20 Ιανουαρίου 2014, ο Αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Ευάγγελος Τουρνάς, επισκέφθηκε την 111 Πτέρυγα Μάχης/Αεροπορική Βάση Νέας Αγχιάλου, όπου τον υποδέχθηκαν ο Αρχηγός Τακτικής Αεροπορίας, Αντιπτέραρχος (Ι) Χρήστος Βαΐτσης και ο ο Διοικητής της Πτέρυγας, Σμήναρχος (Ι) Γεώργιος Φασούλας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για θέματα της Μονάδας, συνομίλησε με το προσωπικό της και πραγματοποίησε πτήση με αεροσκάφος F-16 Block 50 της 341 Μοίρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για θέματα της Μονάδας, συνομίλησε με το προσωπικό της και πραγματοποίησε πτήση με αεροσκάφος F-16 Block 50 της 341 Μοίρας.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για θέματα της Μονάδας, συνομίλησε με το προσωπικό της και πραγματοποίησε πτήση με αεροσκάφος F-16 Block 50 της 341Μ.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για θέματα της Μονάδας, συνομίλησε με το προσωπικό της και πραγματοποίησε πτήση με F-16 Block 50 της 341Μ.

H πτήση του Α/ΓΕΑ γίνεται σε μια περίοδο όπου η τουρκική προκλητικότητα κορυφώνεται στο Αιγαίο, στέλνοντας σαφές μήνυμα στην "γείτονα" χώρα.

Κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του, ενημερώθηκε για θέματα της Μονάδας, συνομίλησε με το προσωπικό της και πραγματοποίησε πτήση με αεροσκάφος F-16 της 341Μ.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter