Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Δευτέρα, 07 Απριλίου 2014 20:49

Eπιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Στόλου με τρεις ασκήσεις στο Αιγαίο!

Η εν λόγω εκπαίδευση λαμβάνει χώρα σε περιοχές του Κεντρικού, Βόρειου και Νοτιοανατολικού Αιγαίου, με τη συμμετοχή Φρεγατών, Ταχέων Σκαφών, Πλοίων Γεν. Υποστηρίξεως, Αρματαγωγών, Υποβρυχίων, Ελικοπτέρων και Ομάδων της ΔΥΚ. Η εν λόγω εκπαίδευση λαμβάνει χώρα σε περιοχές του Κεντρικού, Βόρειου και Νοτιοανατολικού Αιγαίου, με τη συμμετοχή Φρεγατών, Ταχέων Σκαφών, Πλοίων Γεν. Υποστηρίξεως, Αρματαγωγών, Υποβρυχίων, Ελικοπτέρων και Ομάδων της ΔΥΚ.

Από το Γενικό Επιτελείο Ναυτικού ανακοινώνεται ότι από 07 έως 10 Απριλίου 2014, εκτελείται προγραμματισμένη επιχειρησιακή εκπαίδευση μονάδων του Στόλου, με τη διεξαγωγή των ακολούθων τεχνικών ασκήσεων:

- "ΛΑΙΛΑΨ 14"
- "ΟΡΜΗ 3/14"
- "ΑΙΓΙΑΛΟΣ 1/14"

Η εν λόγω εκπαίδευση λαμβάνει χώρα σε περιοχές του Κεντρικού, Βόρειου και Νοτιοανατολικού Αιγαίου, με τη συμμετοχή Φρεγατών, Ταχέων Σκαφών, Πλοίων Γεν. Υποστηρίξεως, Αρματαγωγών, Υποβρυχίων, Ελικοπτέρων και Ομάδων της ΔΥΚ.

Κατά τη διάρκεια των προαναφερομένων ασκήσεων, εκτελείται συνεργασία με μονάδες της Πολεμικής Αεροπορίας και στο πλαίσιο της ασκήσεως "ΗΝΙΟΧΟΣ 2014".

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter