Εκτύπωση αυτής της σελίδας
Σάββατο, 26 Απριλίου 2014 15:28

Νέα αποστολή του Προμηθέα στα νησιά του Αιγαίου - Υπηρεσίες υγείας με τη σφραγίδα των ΕΔ

Ο πλους έχει σχεδιαστεί να διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου, καταπλέοντας αρχικά στην Ίο στις 29 Απριλίου, στην Ανάφη την 1 Μαΐου, στην Αμοργό στις 2 Μαΐου, στην Δονούσα στις 4 Μαΐου, στην Σχοινούσα στις 5 Μαΐου και στην Ηρακλειά στις 6 Μαΐου. Ο πλους έχει σχεδιαστεί να διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου, καταπλέοντας αρχικά στην Ίο στις 29 Απριλίου, στην Ανάφη την 1 Μαΐου, στην Αμοργό στις 2 Μαΐου, στην Δονούσα στις 4 Μαΐου, στην Σχοινούσα στις 5 Μαΐου και στην Ηρακλειά στις 6 Μαΐου.

Στο πλαίσιο της συνέχειας του Προγράμματος Προληπτικής Ιατρικής Αναβαθμισμένης Δυνατότητας και με οδηγίες της Αναπληρωτή Υπουργού Εθνικής Άμυνας Φώφης Γεννηματά, αποπλέει ξανά από τον Ναύσταθμο Σαλαμίνας το Πλοίο Γενικής Υποστήριξης (ΠΓΥ) «ΠΡΟΜΗΘΕΥΣ», αξιοποιώντας το προγραμματισμένο επιχειρησιακό του δρομολόγιο.

Στο πλοίο επιβαίνει μια διευρυμένη διακλαδική ομάδα ιατρών και νοσηλευτών, με σκοπό την κάλυψη των αναγκών προληπτικής ιατρικής και πρωτοβάθμιας περίθαλψης των κατοίκων των μικρών νησιών του Αιγαίου.

Ο πλους έχει σχεδιαστεί να διαρκέσει έως τις 7 Μαΐου, καταπλέοντας αρχικά στην Ίο στις 29 Απριλίου, στην Ανάφη την 1 Μαΐου, στην Αμοργό στις 2 Μαΐου, στην Δονούσα στις 4 Μαΐου, στην Σχοινούσα στις 5 Μαΐου και στην Ηρακλειά στις 6 Μαΐου.

Κάντε Like στη σελίδα μας στο facebook και ακολουθείστε μας στο Twitter